Seks & relaties / Seks
Seks

Topwip: De allergeilste zomer met de knappe buurman

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 34-jarige Daphne over haar topwip: die ene zomer dat ze seks had met haar sexy buurman.

1 van 2

Daphne: “Het was in de zomer van 2013 en ik woonde net in mijn nieuwe huis: een schattig jaren ’30 huis met een klein achtertuintje in een rustige wijk. Jarenlang had ik in het drukke stadscentrum gewoond en ik had behoefte aan wat minder drukte en verkeer. Na een paar dagen kwam ik erachter dat ik niet er niet alleen rust bij had gekregen, maar ook… een heerlijke buurman.”

“De eerste keer dat ik hem sprak kwam hij langs om zich voor te stellen. Hij was een paar jaar ouder dan ik en vertelde dat hij blij was dat er iemand van ‘zijn leeftijd’ naast hem kwam wonen. Het oudere stel dat voor mij in het huis woonde, klaagde geregeld over zijn muziek. We maakten een gezellig praatje en hoewel ik het normaal gesproken nooit zo durven, vroeg ik ‘m vrij spontaan of hij een biertje wilde. We kletsten die avond en na twee biertjes ging hij weer naar huis.”

“Die avond daarna zag ik ‘m weer. Hij stak met zijn hoofd boven de heg uit en vroeg of ik dit keer zijn huis wilde zien. De sfeer was dit keer wat meer gespannen. Alsof we allebei roken dat er iets in de lucht hing tussen ons. In plaats van de gemakkelijke koetjes en kalfjes van de avond ervoor moesten we dit keer zoeken naar onderwerpen om relaxed over te kunnen praten. De sfeer veranderde helemaal toen hij opstond om drinken te halen en daarna niet tegenover mij, maar naast me kwam zitten. Er ging een siddering door mijn hele lichaam: ik vond hem zó aantrekkelijk.”

“Het duurde niet lang voordat er weer een stilte viel. Maar dit keer vulde hij deze niet op met ongemakkelijke woorden, maar met regelrechte daden: zijn volle en zachte lippen raakten de mijne en we begonnen gepassioneerd te zoenen. Terwijl hij mijn blouseje openmaakte hijgde hij in mijn oor dat hij dit gisteren al wilde doen en hoe sexy hij mij vond.”

Lees verder op de volgende pagina

1 van 2