Zonder kriebels in je bikini: zo doe je dat dus (+win Summerproofpakket)

Lichaam door Commerciële Redactie Ze.nl

Hier komt-ie: ik heb een haat-liefdeverhouding met de zomer. Aan de ene kant word ik intens vrolijk van het warme weer, lange zomeravonden en zomerjurkjes. Aan de andere kant betekent het ook: weer verschijnen in die nietsverhullende bikini waar alle lichamelijke imperfecties te zien zijn voor de glurende oogjes van mede-strandgangers. Krijg jij ook snel de kriebels als je eraan denkt dat je weer in je bikini moet? Ga de uitdaging aan met Weight Care en raak die laatste hardnekkige kilo’s kwijt.

weightcare

Natuurlijk mag elke vrouw zich, ongeacht haar figuur, zich vertonen in een bikini op het strand. Maar persoonlijk zou ik me een stuk meer op mijn gemak voelen als ik wat kilootjes kan verliezen. Als je je maar goed voelt, toch? Met Weight Care ga ik de uitdaging aan om in twee weken twee kilo kwijt te raken. Het liefst stop ik daar niet natuurlijk. Met de producten van Weight Care maak ik een gemakkelijke start.

Hoe werkt WeightCare?

Dat beginnetje, die is namelijk het moeilijkst. Ik heb het al meerdere keren geprobeerd, maar ik bezwijk toch elke keer voor een avondsnack, het lekkerste broodje van het menu of een gezellige BBQ met vrienden. Het programma van Weight Care maakt het gemakkelijk om af te vallen of op gewicht te blijven. Om af te vallen vervang je je ontbijt en lunch met een maaltijdvervanger (shake, reep, drink of havermout). Wanneer je graag op gewicht blijft, kun je één maaltijd per dag vervangen. Met het Summerproofpakket krijg je negen producten opgestuurd, maar je mag helemaal zelf bepalen wat en wanneer je iets vervangt. Je kunt bijvoorbeeld een havermoutshake met aardbei-banaan (mijn favoriete smaakcombi!) in de ochtend nemen en/of een yoghurt en bosvruchten drinkmaaltijd als lunch. Daarnaast eet je een bakje rauwkorst, twee keer fruit als tussendoortje of een fruitreep of healthy chocoladereep van Weight Care. Lekker makkelijk, toch?! Geen gedoe met calorieën tellen en bij Weight Care weet je sowieso dat het goed zit met de aanbevolen hoeveelheid voedingswaarden.

Bewezen effectief

Eerlijk is eerlijk. 'Maaltijdvervanger' klinkt alles behalve lekker, maar die van Weight Care worden gemaakt van de beste ingrediënten. Maar onthoud goed: de voedingswaarde is natuurlijk het meest belangrijk. De producten bevatten daarom hoogwaardige eiwitten, veel vezels en een perfecte mix van vitaminen en mineralen. De maaltijdvervangers voldoen aan de eisen die door de EFSA (European Food Safety Authority) zijn opgesteld voor maaltijdvervangers om gewichtsverlies of -behoud te bereiken. Ook héél good to know: Weight Care-producten zijn de enige afslankproducten waarvan de doeltreffendheid op het gewichtsverlies en behoud van gewichtsverlies is erkend door de Europese regelgeving.

Het Summerproofpakket bevat:

  • Maaltijdshake Vanille

  • Haver Afslankshake Aardbei-Banaan

  • Afslankmaaltijd Havermout

  • Drinkmaaltijd Yoghurt & Bosvruchten (2 x)

  • Drinkmaaltijd Vanille (2 x)

  • Tussendoortje Fruitreep appel, perzik en abrikoos

  • Tussendoortje Chocolade & Hazelnoot reep

  • Shakebeker

weight care summer proof

Benieuwd hoe het mij gaat bevallen en of de challenge gaat lukken? Stay tuned! Over twee weken lees je het resultaat.

Winnen

Wil je ook lekkerder in je bikinilijf zitten? We mogen vijf Summerproofpakketten van Weight Care weggeven aan onze lezeressen! Vul je naam en e-mailadres in het formulier hieronder in en maak kans!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.