Het Rode Kruis bestaat 150 jaar: wat geef jij cadeau?

Dit jaar bestaat het Rode Kruis 150 jaar. In die 150 jaar zijn ze er al voor veel mensen geweest om hulp te bieden in noodsituaties. In Nederland, maar ook wereldwijd. Logisch dat dit alleen mogelijk is als zij af en toe geholpen worden door mensen zoals jij en ik. En nu ze jarig zijn kan dit op een wel heel leuke manier: je kunt ze een cadeau geven!

Een cadeau voor het Rode Kruis

Een cadeau? Ja, een cadeau. Een cadeau dat het Rode Kruis op Marktplaats mag verkopen. En dat kan van alles zijn: denk aan kleding, een gadget of iets anders waar je een persoonlijk verhaal bij hebt. En dan hopen dat het iets oplevert op Marktplaats en je het Rode Kruis blij kunt maken. Het is sowieso niet voor niets: met het totale bedrag kan het Rode Kruis weer waardevolle hulp aanbieden. Jij je oude spullen kwijt, zij een bijdrage om hulp aan te bieden. Win/win, toch?

Hoe leuk is dit? Wil je ook meedoen, kijk dan op www.rodekruis.nl/cadeau150jaar waar je ook meer informatie vindt over deze actie. Doe je ook mee? Wij van de redactie duiken alvast onze zolder op!