Lifestyle
Lifestyle

ZeBlundert: dit zijn jullie gênantste scheetblunders

Zo af en toe hebben we allemaal wel eens last van een scheetje die in de weg zit. Meestal kunnen we ze ongemerkt laten waaien, maar helaas komt het ook weleens voor dat anderen kunnen meegenieten van jouw broekhoest. Elke week delen een aantal van onze lezeressen hun blunders. Deze keer vertellen ze over hun gênantste scheetblunders:

Marloes (36): “Toen ik een paar maanden zwanger was, moest ik ter controle naar de gynaecoloog. Dat was erg pijnlijk en toen hij eindelijk klaar was, kon ik mijn lichaam weer ontspannen. Maar de gynaecoloog had zijn hoofd nog niet tussen mijn benen vandaan toen ik per ongeluk een harde scheet liet. Hij wist niet hoe snel hij bij me vandaan moest komen!”  

Lieke (26): “Ik was op date met een super aantrekkelijke man en kreeg naarmate de date vorderde best wel zin in seks. Toen hij me mee naar zijn huis vroeg, zei ik dus gretig ja! De seks was heerlijk en hij was lekker groot geschapen. Maar toen ik een rare beweging maakte, floepte er een keiharde scheet uit. En dit was geen gewone, maar een vagina-scheet. Zo gênant!”

Mariëlle (30): “De ergste scheetblunder die ik ooit had was op mijn werk. Ik werkte bij een boekhandel en zat daar achter de kassa. Ik moest een scheet laten, maar net op het moment dat die eruit floepte, bukte mijn baas naast me neer om de inkt van de printer bij te vullen. Ik waarschuwde hem nog, maar het was al te laat. Hij had het geroken en stond snel weer op. Oeps!”

Rebecca (25): “Tijdens de begrafenis van mijn oma zaten mijn zus en ik vooraan in de kerk. De dominee las teksten voor uit de Bijbel, maar hij had zo’n raar accent, dat mijn zus en ik in de lach schoten. Dat was al gênant genoeg, want iedereen keek naar ons. Maar het werd nog erger: door het lachen, liet ik per ongeluk een scheet. En geen zachte ook! Dit keer waren het niet alleen mijn zus en ik die in de lach schoten. De hele kerk zat te gniffelen. Ik werd natuurlijk knalrood en schaamde me kapot!"

Lees ook: ZeBlundert: jullie gênantste taalblunders in het Engels