Seks & relaties
Seks & relaties

Topwip: seks op het zachte tapijt van de buurvrouw

Reageer 0

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 26-jarige Paulien over haar topwip: de keer dat ze het op het zachte tapijt van haar buurvrouw deed.  Paulien: “Mijn buurvrouw heeft een supermooi huis, maar verder dan haar bijkeuken voor een kort burenpraatje kwam ik nooit. Toen ze kort dag voor haar werk een aantal dagen naar Spanje moest, vroeg ze of ik haar kat een aantal dagen eten wilde geven. Geen probleem. Voordat ze vertrok, overhandigde ze me de sleutel van haar huis. Ze was haar oprit amper af of ik besloot snel een kijkje te gaan nemen. Wát een prachtig huis had ze!”

“Die avond zou ik haar kat eten geven en ik vroeg aan mijn vriend of hij ook niet even wilde gluren. Hij voelde hier eerst niet zoveel voor, maar ik drong natuurlijk aan. Hij moest zelf ook even het poepchique interieur zien. Om te voorkomen dat we de boel zouden besmeuren, lieten we onze schoenen bij de achterdeur staan. Onder de indruk leek mijn vriend niet te zijn van de designermeubelen, maar wat hij wel fantastisch vond? Het súperzachte witte tapijt in de woonkamer onder zijn voeten.”

“Mijn vriend keek me aan en ik wist meteen wat hij dacht. De kat zat in de bijkeuken te eten, van hem hadden we dus geen last. Mijn vriend begon me passievol te zoenen en me te strelen. Al snel verlangde ik intens naar hem en ik begon zijn kleding uit te trekken. Hij hielp me de mijne uit te doen en al snel lagen we naakt in het zachte vloerkleed. Het was zó zacht. Terwijl ik het me gemakkelijk maakte in het zachte kleed, kuste mijn vriend mijn borsten en streelde hij mijn gevoelige plekje. Omdat we het ergens deden waar we het eigenlijk niet moesten doen, leek elke aanraking intenser te zijn. Ik werd helemaal gek en commandeerde mijn vriend om in me te gaan. Het moment waarop ik hem in me voelde, raakte ik in een soort roes. De bewegingen die hij in me maakte, zijn lichaam bovenop de mijne, het was allemaal zo intens.”

“We wisselden meerdere malen van standje om het zachte tapijt optimaal te ervaren. Doggystyle, cowgirl, zélfs standje 69 leek beter te zijn. Na de liefde een half uur te hebben bedreven, kwam mijn vriend klaar in me. Maar toen hadden we wel even stress. Hoe gingen we voorkomen dat zijn witte goedje niet in het tapijt achterbleef? Succesvol ben ik uiteindelijk met een hand onder mijn flamoes naar de badkamer gerend. Het was een beetje tricky, maar de volgende dag hebben we het fijntjes overgedaan.” 

Lees ook: 
Flopwip: Korte nacht met de Ryan Gosling lookalike

Topwip: Seks in de zee… met een vol strand

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen