Welk Friends-personage ben jij in bed?

Liefde door Ze.nl

Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe of Joey: wie het ook is, maar er is altijd één karakter uit Friends op wie jij het meeste lijkt. En dat geldt echt niet alleen in het dagelijks leven, ook tussen de lakens kunnen we onze inner Chandler vrijlaten of zijn we zo gek als een Phoebe. Welk Friends-personage ben jij in bed?

De Verzamelaar

Heb jij meer bedpartners tussen de lakens gehad dan er sterren aan de hemel staan? Dan ben jij een echte Joey! Een relatie met iemand opbouwen in bed zit er voor jou niet bij. Kwantiteit is belangrijker dan kwaliteit: je spaart ze allemaal! Voordeel hiervan is dat jij goed weet wat je wilt in bed en vooral: wíe je wilt. Je bent niet preuts te noemen en geniet maximaal van het vrijgezelle leven. You go, you!

De Experimenteur

Vastbinden, buttplugs, kaarsvet, een triootje, ondersteboven, binnenstebuiten: wat het ook is - jij wilt álles uitproberen wat er te doen valt in bed en je deinst nergens voor terug. Net als Phoebe ben jij onbevooroordeeld, in voor iets nieuws en… een beetje gek. Jouw seksleven zal in ieder geval nevernooit saai worden. Zodra je ook maar een beetje merkt dat je in een sleur beland, onderneem jij onmiddellijk actie. Vriendinnen hangen aan je lippen als jij weer iets nieuws hebt geprobeerd en hier uitgebreid over vertelt. 

De Lovemaker

Jij hebt geen seks, nee, jij bedrijft de liefde. Een groot verschil. Alles wat je doet tussen de lakens doe je met beleid en heb je goed over nagedacht. Je bent een echte knuffelaar en behandelt de ander teder en liefdevol. Net als Ross! Wanneer je voor het eerst met iemand naar bed bent geweest, kun je nog urenlang analyseren over hoe het ging. 

De Pleaser

Jij maakt het anderen graag naar hun zin, en als iemand het geluk heeft met jou naar bed te mogen - dan staat diegene een feest der bevrediging te wachten. Onder één voorwaarde: jij legt wel altijd een handdoekje klaar om ‘de daad’ op te doen. Het zal je niet gebeuren dat er onverklaarbare vlekken in jouw bank trekken. Hello Monica! Mocht er onverhoopt toch een beetje lichaamsvocht op plekken komen waar je het liever niet ziet, dan heb jij gelukkig meteen een middeltje die het ergste leed kan verhelpen. En ja, ook als dit betekent dat een orgasme wat langer op zich moet laten wachten. 

De Romantische Prinses

Jij bent altijd al behandeld als een prinses en dat zal in bed niet veranderen! Ze mogen blij zijn dat jij bereid bent je broekje voor hen uit te doen, en daar mag dus ook voor gewerkt worden. Uiteindelijk ben je, net als Rachel, óók een hopeloze romanticus en fantaseer je bij elke onenightstand hoe de man in kwestie aan de kersttafel zal zitten. 

De Grapjesmaker

Ongemakkelijke situaties in bed? De enige manier voor jou om daarmee te dealen is… grapjes maken! Net als Chandler ben jij zowel buiten als binnen de slaapkamer een lolbroek en vind jij humor tijdens de seks heel belangrijk. Je neemt het allemaal niet te serieus en je hebt een gezonde dosis zelfspot. Naar bed gaan met jou is een feestje en in ieder geval goed voor je lachspieren te noemen! 

via GIPHY

Lees ook: Cute! Liefde op het eerste gezicht tussen Andries en Cathy bij First Dates