Lifestyle / Media
Media

Cute! Liefde op het eerste gezicht tussen Andries en Cathy bij First Dates

Het is niet altijd raak bij de blind dates van First Dates, maar gisteren hadden de cupido's van de redactie toch zeker goed raak geschoten. De 70-jarige Andries mocht namelijk op date met Cathy (64), en dat de twee elkaar vanaf de eerste seconde leuk vonden, spatte van het scherm. 

Dubbeldate

Toen Andries aankwam in het First Dates-restaurant, zat Cathy al met twee mannen aan de bar. Zij was namelijk met haar zoon Eric naar het restaurant in Amsterdam gekomen, die op zijn beurt óók meedeed aan het programma. "We hebben allebei een date met een man," giechelde Cathy in de camera. En terwijl de date van haar zoon ietwat stroef verliep, sloeg de vonk tussen Cathy en Andries vrijwel direct over. 

JA!

Voor Andries was het niet de eerste keer dat hij meedeed aan het programma, maar zijn eerdere date was niet voor herhaling vatbaar. Over Cathy was hij gelukkig meteen enthousiast. "Ik kwam binnen en dacht meteen 'JA!'" Ook voor Cathy was het duidelijk, zij geeft hem zelfs tijdens de date een kaartje met een gedichtje om hem te bedanken voor de mooie date. Aan het einde van het programma is dan ook te zien dat de twee nog steeds verliefd op elkaar zijn en al meerdere keren afgesproken hebben. 

Ook op Twitter zijn de kijkers enthousiast over het stel en ze worden zelfs 'de leukste date tot nu toe' genoemd.