Terugkijken: Iedereen fan van 'toekomstige president' D'Angelo in Ik Vertrek

Media door Michelle Bakker

Het was een bijzondere aflevering van Ik Vertrek zondagavond. Te zien was hoe het programma terug ging naar Suriname om te kijken hoe het met de familie Trustfull gaat. Zij besloten in 2011 om te emigreren om in Suriname een garage te beginnen. Ook zoontje D'Angelo ging mee, en Twitter is fan.

Emigreren

In 2012 was het dan zover: Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D'Angelo (4) verruilden Nederland voor Suriname. Samen met zijn broer kocht Paul een stuk grond net buiten Paramaribo om daar een garagebedrijf te bouwen. Het lijkt in eerste instantie geen wijs besluit: het stuk grond blijkt een moeras te zijn en van bouwen hebben beide broers weinig kaas gegeten.

President

Vijf jaar later gaat het team van Ik Vertrek terug naar Suriname om poolshoogte te nemen bij de familie: hoe is het nu met ze? Het is ze gelukt: het garagebedrijf staat en loopt goed. Daarbij heeft de familie het dik naar hun zin. Zoontje D’Angelo (9) laat weten grootse ambities te hebben: hij wil president worden van Suriname. “Zodat ik alle Surinamers goed kan behandelen. Dat ik iets doe wat goed is. Ik ga mensen helpen wanneer ik president ben. Ik ga doen wat er moet gebeuren.” Op Twitter regende het positieve reacties.

Lees ook: Terugkijken: Marieanne en Joëlle gingen met knallende ruzie uit elkaar in Ik Vertrek