Terugkijken: Marieanne en Joëlle gingen met knallende ruzie uit elkaar in Ik Vertrek

Media door Redactie Ze.nl

Het leek zo leuk, drie jaar geleden: de twee dikke vriendinnen Marieanne en Joëlle vertrokken naar het Italiaanse Lecce om daar een Bed & Breakfast te beginnen. In Ik Vertrek werd hun avontuur gevolgd en te zien was hoe ze een tamelijk vervallen pand in een prachtige B&B hadden omgetoverd. Vooral de aankleding en het interieur waren bewonderenswaardig en het leek een succesformule. 

Drie jaar later

Maar hoe succesvol ‘Little Dolce’ ook leek, de vriendschap van Joëlle en Marieanne bleek niet bestand tegen het 24 uur per dag samen werken en samen zijn. Dit was gisteren te zien toen Ik Vertrek na drie jaar terug ging om te kijken hoe het nu met de meiden gaat. Terwijl Joëlle nog steeds (met succes) Little Dolce runt, zien we Marieanne weer terug in haar geliefde Alkmaar. 

Ruzie

Duidelijk werd dat het vele bij elkaar zijn de vriendschap behoorlijk op de proef stelde. Toen er besloten werd dat ieder haar eigen weg zou gaan en de boel financieel opgedeeld moest worden, ontstond er ruzie. Ruzie die tot op de dag van vandaag nog niet is opgelost: want de twee ex-vriendinnen spreken elkaar niet meer. “En daar heb ik ook geen behoefte aan”, zegt Marieanne. Inmiddels heeft Joëlle een Italiaanse liefde aan de haak geslagen en woont Marieanne samen met haar vriend en hun kindje. 

Twitter

Zoals gebruikelijk barstte het op Twitter van de reacties. 

Lees ook: Nieuw op Netflix: deze films en series kwamen in week 47 erbij