Flopwip: Het bloedbad in het Turkse stoombad

Liefde door Redactie Ze.nl

Seks, oh seks. Sommige vrijpartijen kunnen de hemel op aarde zijn, terwijl je andere keren het liefst zo snel mogelijk uit je geheugen wist. Deze week vertelt Carolien (28) over haar flopwip: die ene keer toen ze met haar vakantieliefde het Turkse stoombad indook voor een, jawel, stomende sessie.

Carolien: “Al op de tweede avond van mijn vakantie zag ik hem. Ik was met vriendinnen in Turkije en spotte zijn felblauwe ogen aan de andere kant van de club. Bas was ontzettend knap, lang en had een mooie gespierd lichaam. Ik werd eigenlijk vrijwel direct opgewonden toen ik hem zag.”

"We raakten aan de praat en de eerste avond zoenden we. Na een paar avonden hitsig gedanst te hebben, wilden we alle opgebouwde spanning de vrije loop laten: we hielden het niet meer! Helaas hadden we die avond allebei geen kamer voor onszelf alleen. Balen, maar we spraken af om de volgende dag elkaar overdag te zien. Zo gezegd, zo gedaan.”

“Die volgende middag hingen we met zijn vrienden en mijn vriendinnen rond het zwembad van ons hotel. Zijn figuur was precies zoals ik al dacht: zo gespierd en mooi! Ik kreeg zin in hem en toen niemand keek wenkte ik hem mij te volgen. Vijf minuten nadat ik het zwembad uitsloop kwam hij me achterna. We probeerden een plekje te zoeken om elkaar te verwennen en belandden in het stoombad van het hotel. Normaal was daar altijd iemand, maar het leek nu alsof ze pauze hadden.”

“Hitsig trokken we elkaars badkleding uit. Mijn god, wat een joekel kwam daar tevoorschijn! Heftig begonnen we elkaar te bevredigen en het duurde niet lang voordat hij in me kwam. Het ging er heftig aan toe, en omdat alles vochtig was kletsten onze lichamen met flink wat geluid tegen elkaar. Totdat Bas ineens wit wegtrok. Geschrokken keek hij naar de grond en toen ik dat ook deed wist ik waarom hij zo schrok: er lag allemaal bloed!”

“Blijkbaar was zijn voorhuid gescheurd. Het viel hem nog mee hoeveel pijn het deed, zei hij, maar hij moest wel langs de EHBO. Het stoombad hebben we toen zo achtergelaten. De mensen die na ons naar binnen gingen moeten wel gedacht hebben…”

Lees ook: Flopwip: de geparfumeerde penis