Flopwip: Het vluggertje in de festivaltent

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 28-jarige Natalie over haar flopwip: het vluggertje, dat wel erg vlug was, in de festivaltent. 

Natalie: “Afgelopen zomer ging ik samen met een groep vrienden naar een festival. Onder hen bevond zich iemand met wie ik al maanden flirtte. Ik wist niet zeker of hij ook een oogje op mij had, maar dit bleek toch het geval te zijn. Na de hele avond met elkaar gedanst en gezoend te hebben, volgde hij me naar mijn tent. Terwijl we naar de tent liepen, konden we onze handen niet van elkaar afhouden. Hij sloeg zijn arm over mijn schouder en als we over een donker stuk van het festivalterrein liepen, liet hij zijn hand in mijn hemdje glijden.”

“Niet veel later bereikten we mijn tent. Terwijl ik de tent nog dichtritste, zag ik dat hij al een condoom tevoorschijn haalde uit zijn portemonnee. Ik bedacht me dat hij dat gewoon vast klaar wilde leggen, maar hij bleek al meteen in actie te willen komen. Na een paar zoenen in mijn nek zat hij al met zijn hand onder mijn rokje en trok hij behendig mijn slipje naar beneden. Terwijl hij zelf al zijn kleren nog aan had, begon hij me te likken als Lassie. Het was alles behalve doelgericht. Ik probeerde ervan te genieten, maar binnen een mum van tijd vond hij dat hij wel klaar was met de orale verwennerij.”

“Hij greep naar het condoom en deed deze om. Met zijn schoenen nog aan en zijn broek op zijn knieën gleed hij bij me naar binnen en begon te stoten alsof zijn leven ervan afhing. Het snelle en harde penetreren hield alleen niet erg lang aan. Na welgeteld zes keer stoten, kreunde hij vragend of ik al kwam en nog voordat ik antwoord kon geven, maakte zijn lichaam korte schokkende bewegingen. Meteen daarna rolde hij van me af en gooide het volle condoomin de hoek van de tent. Pas dáárna deed hij zijn schoenen en broek uit en viel hij als een blok naast me in slaap. De vrijpartij met hem is me nog altijd bijgebleven, maar niet om de juiste reden.”