Flopwip: de geparfumeerde penis

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week de flopwip van Deborah. Over die ene keer dat ze het deed met een man... die zijn penis flink had bespoten met parfum.

Deborah (26): “Ik was al een tijdje met een man aan het daten, waar ik stiekem wel kriebels voor had. Hij nam me altijd mee op romantische uitstapjes en ik kon uren naar zijn verhalen luisteren. Dit keer had hij me meegenomen naar een goed restaurant, waar we dure champagne en oesters aten. We hadden nog geen seks gehad, maar ik had zo’n gevoel dat dat die avond zou gaan gebeuren. Na het eten sprong ik bij hem achterop de fiets en reden we naar zijn huis."

“Bij zijn huis aangekomen, ploften we op de bank, waar hij me meteen begon te zoenen. Zijn hand gleed onder mijn shirt waar hij zachtjes mijn borsten masseerde en speels in mijn tepels kneep. Ik werd er bloedgeil van en ik begon hem onhandig uit te kleden. Al zoenend en knuffelend ontdeden we ons van alle kledingstukken totdat we naakt naast elkaar lagen.”

“Ik had zin om hem te pijpen en langzaam bewoog ik naar beneden terwijl ik kleine kusjes gaf op zijn buik. Daar aangekomen vond ik het wel erg sterk naar parfum ruiken, maar ik negeerde het verder en nam hem in mijn mond. Na een halve minuut werd het me toch teveel. De parfumlucht was zó overweldigend! Het prikte in mijn ogen en neus en het zat zelfs in mijn mond. Opeens werd ik heel misselijk en begon ik te kokhalzen. Ik kon nog net op tijd naar de wasbak op zijn kamer rennen om daar in over te geven. Ik heb daarna nog een week lang met die smaak in mijn mond gelopen."

Lees ook: Topwip: De over-enthousiaste ex