Sekshoroscoop van december 2017

Liefde door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze feestmaand voor jou in petto? Wordt het een maand boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze decembermaand tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop.

sekshoroscoop december

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Hoe donkerder en kouder het buiten wordt, des te warmer maak jij het binnen. Deze maand ontpop jij je als professioneel sfeermaakster: kaarsen worden elke avond aangestoken en je weet als geen ander welke muziek je aan moet zetten om er een zwoele bedoening van te maken. Een flinke opsteker voor je relatie, en je zult merken dat het ook jullie seksleven goed zal doen. Tegen elkaar aankruipen voor de televisie zal er een aantal keer voor zorgen dat jullie bank het toneel wordt van een stomende vrijpartij. Heb je geen relatie? Vlak voor kerst zal er toch een nieuw (kerst)lichtje op jouw single status gaan schijnen...

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jouw seksleven typeert zich deze maand door één woord: stilletjes. Beetje suf die stille nachten, heilige nachten - maar eigenlijk vind je het ook wel prima zo zonder (actieve) sekspartner in je bed. Jij hebt het toch veel te druk met het inslaan van kerstcadeaus en door al die kruidnoten wacht je liever een maandje totdat je iets minder pepernotenspek op het bot hebt. It's gonna be a cold an lonely Christmas, and you're loving it. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Jij bent bepaald geen engeltje deze kerst, Ram. En da's ook niet zo gek: want je eigen ballen hangen er goed bij en je hebt gewoon zin in een goede piek. Feestdagen vragen nu eenmaal om feest: nietwaar? Jij hebt daarom helemaal geen zin om thuis te blijven deze feestdagen: jij gaat de hort op. Rond de jaarwisseling kom je tot een hoogtepunt: niet alleen vuurwerk buiten, maar ook in bed. Dit belooft een heel goed einde van 2017 voor jou te worden.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Jij zit niet stil deze maand en er komen zoveel stomende vrijpartijen dat 'ho ho ho' de perfecte bijnaam voor jou is deze kerst. Lekker toch? Hou je vooral niet in en laat je lekker gaan voor extra feestelijke feestdagen dit jaar: kerstengeltjes zijn er al genoeg. 

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Alle gekkigheid op een stokkie - Tweelingen gaan een wel heel vurige maand tegemoet. En dat is ook niet zo gek met die winterse koude temperaturen buiten. Die zorgen ervoor dat je het binnen wel gezellig móet maken door dicht tegen je lief aan te kruipen. Goh, wat vervelend zeg. En daar blijft het uiteraard niet bij, want eenmaal verstrikt in elkaars aura kunnen jullie je handen niet van elkaar afhouden. Samen warmen jullie de boel wel op. Jihaaaa.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Zodra de D in de maand zit beginnen jouw kerstbellen te rinkelen en sfeerradar te loeien. Met de kerstliederen op vol volume stort jij je op je favoriete bezigheid van het jaar: de kerstboom optuigen. Om je vervolgens te realiseren dat er nóg wel iets opgetuigd mag worden - JIJ! In een kittig kerstpakje wacht jij je lief op, waarna je hem onder de schitterende kerstboom het allermooiste kablow - eh - kado van 2017 bezorgt.

Lees ook: 7 mindblowing feitjes over je clitoris

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Wanneer de jingjebells rinkelen en de temperaturen dalen, zit jij 24/7 met kerstliedjes in je hoofd. En om de een of andere reden maken die jouw inner goddess los. Jingle bells, jingle bells, jingle all the way, oh what fun it is to ride in a one horse open sleigh. Zodra jouw lief ook maar één stap over de drempel zet, weet jij wat je te wachten staat. Als een volleerde kerstvrouw berijd jij zijn one horse sleigh. Oh what fun! Het belooft een mooie kerst te worden.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Die donkere dagen met familie zijn niet bepaald libidoverhogend voor je, Maagd. Tijdens een potje Rummikub met je oma besef jij je dat het alweer even geleden is dat jij een ritje hebt gemaakt op iemands slee. Je hebt twee opties: óf je trekt alles uit de kast om dit jaar knallend af te sluiten, óf je berust in het feit dat 2017 een rustig jaartje was. Kies je voor het laatste? Dan stellen wij voor dat je jezelf lekker volvreet tijdens de feestdagen, bijvoorbeeld met dit overheerlijke toetje. En 2018? Dat wordt een jaar vol nieuwe kansen. New year, new you!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Geloofde je nog maar in Sinterklaas, want als geboren zonaanbidder ga je het liefst mee terug in de zak naar Spanje. Het koude weer weinig goede invloed op jouw humeur, Weegschaal. Pas op dat je niet de kerstsfeer verpest. Niemand houdt van een Grinch! Vooral niet tussen de lakens... 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Vrijgezel tijdens de feestdagen? Jij jingle bell rockt het. Lekker ouderwets bij je familie op bezoek, geen gedoe met cadeau's of zeurende schoonfamilie. Maar je weet wat ze zeggen: je vindt de liefde als je het niet verwacht. Maar ja, dat merk je vanzelf terwijl jij tijdens Oud & Nieuw nietsvermoedend aftelt naar middernacht...

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Zoals ieder jaar kijk je weer als een berg kruidnoten tegen de decembermaand op. Cadeautjes inslaan, het huis versieren, feestmenu's voorbereiden. Jij ontpopt je tot een Regelpiet. Maar echt merry word je er zelf niet van. Elke avond lig jij uitgeteld op de bank tot groot verdriet van je libido. Vergeet je niet om jezelf te verwennen met cadeautje onder de boom? Tip: met een trillend vriendje ga jij het nieuwe jaar alsnog knallend in. 

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Dat december dé maand om samen te komen vat jij wel heel letterlijk op, Steenbok. Deze maand voorspelt weinig stille, heilige nachten voor jou, maar heel veel ritjes op zijn arreslee. Jij maakt van deze kerst een XXX-mas. Zodra zijn 'koning' in zicht is, spring jij er jubelend van vreugde bovenop! Ho, ho, ho!

 

Lees ook: De leukste speeltjes voor stelletjes