Wat is de seksterm vogueing - Ze's sekswoordenboek

Liefde door Laura

In de wondere wereld van de erotiek schiet er elke week wel een nieuw seksbegrip uit de grond. Meepraten over wat hot & happening is tussen de lakens? Houd elke donderdagavond onze rubriek Ze's sekswoordenboek in de gaten. Wij zoeken in alle hoeken van het internet naar de nieuwste en meest opmerkelijke termen op het gebied van seks. Wie weet steek je er nog wat van op! Eerder schreven we over skiënretweeten en figging. Deze week hebben we het over Vogueing

Lees ook: Relatiecoach onthult: doe dit iedere dag zes seconden voor een goede relatie

Betekenis Vogueing

Come on, vogue. Let your body move to the music. Je kent het nummer 'Vogue' van Madonna vast wel. In het liedje van de Queen of Pop gaat het over de dansstijl die geïnspireerd is op de poses van tijdschriftmodellen. Je weet wel, waarbij je met je handen als het ware een vierkant om je gezicht maakt. Wij ontdekten dat vogueing ook een seksuele handeling is.

Vogueing is echt voor de ijdele minnaars onder ons. De seksterm 'voguen' houdt namelijk in dat je naar jezelf kijkt in de spiegel tijdens een vrijpartij. Dat is niet alles. Daarbij hoort ook het poseren alsof je voor de camera staat. Als het ware geeft iemand die voguet dus graag een showtje weg voor zijn of haar eigen spiegelbeeld.

Lees ook: Sekshoroscoop november 2017