VRIJ-dag: dit vinden onze lezeressen van een trio

Liefde door Redactie Ze.nl

In de kroonluchters hangen met je partner is een activiteit die de meesten het liefst met z’n tweeën ondernemen. Maar soms kan het dat jullie het seksroer totaal willen omgooien en kiezen voor een seksspel met drie personen. Heb jij er weleens over nagedacht? Onze lezeressen wel en dit vinden ze ervan.

Loes (28): “Vanaf het begin van onze relatie heeft mijn vriend al aangegeven weleens een trio te willen doen. In het begin moest ik er om lachen, maar naarmate we langer samen waren, kwam hij er steeds vaker op terug. Momenteel twijfel ik of ik het wel met een derde persoon wil doen. Ik vind seks zo’n intieme ervaring en weet niet of ik dit wel wil delen met iemand voor wie ik geen gevoelens heb.”

Marleen (26): “Een trio lijkt me fantastisch. In mijn studentenperiode heb ik weleens geëxperimenteerd met een vrouw en dat was heerlijk. De aanrakingen van een vrouw zijn veel liever en intenser. Het lijkt me zo’n sensuele ervaring om door zowel een man als een vrouw verwend te worden tijdens de seks. Zijn mannelijke aanrakingen gecombineerd met haar subtiele manier van aanraken, heerlijk." 

Hilda (30): “Ik heb weleens een trio gehad en zou het best nog een keer willen doen, maar alleen wanneer ik de derde persoon ben. Mijn toenmalige vriend heb ik weleens ‘gedeeld’ met een andere vrouw en dat vond ik helemaal niets. Zelf dacht ik altijd dat ik het superlekker zou vinden, maar tijdens de seks werd ik wel een beetje jaloers op de momenten dat mijn ex haar aandacht gaf. Momenteel ben ik single en lijkt het me een toffe ervaring om samen met een stel een trio te beleven. Zo kan er voor mij geen jaloezie om de hoe komen kijken.”

Mariam (26): “Ik voel wel wat voor een trio, maar ik zie het dan niet zitten om dit met een extra vrouw te beleven. Een extra man daarentegen zou ik er maar wat graag bij willen hebben. Ik zou niet willen dat ze met elkaar bezig gaan, maar wat mij ontzettend trekt is dat dan twee mannen met mij bezig zouden zijn. Een man die mijn lichaam streelt en me zoent terwijl de ander me penetreert. Het is echt een droom van me!”  

Anne-Lynn (26): “Een trio? Prima als anderen het willen, maar mij niet gezien. Ik vind dat seks tussen mij en mijn partner een ontzettend intieme ervaring is wat ik niet met een ander wil delen. Wat tussen de lakens gebeurt is onze zaak. Ik zou daarnaast niet weten wat een derde persoon zou toevoegen of hoe we de aandacht in hemelsnaam gelijk kunnen verdelen. Bij het idee alleen al krijg ik hoofdpijn. En kramp.”

Roelien (27): “Seks met z’n drieën staat niet heel erg hoog op mijn verlanglijstje, maar het is wel iets waar ik voor opensta. Ook mijn man voelt er wel wat voor, maar we zijn er niet naar op zoek. Mochten we een vrouw tegenkomen die ervoor openstaat en die wij beiden leuk vinden, dan graag. Zo niet? Dan is er ook niets aan de hand.”

Sterre (29): “Van mij hoeft het niet: een trio. Ik ben best onzeker van mezelf en ik denk dat ik gigantische spijt zou krijgen van een trio. Alleen al bij het idee dat mijn man met een ander zoent word ik misselijk. Laat staan wanneer hij daadwerkelijk met haar vrijt terwijl ik erbij ben?! Ik denk dat ik dat beeld nooit meer van mijn netvlies zou kunnen krijgen.”

Lees ook: VRIJ-dag: zo denken onze lezeressen écht over pijpen