Topwip: Seks met een onbekende

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 27-jarige Maud over haar Topwip: seks met een onbekende.

“Ik was samen met een paar vriendinnen een avondje aan het stappen. We stonden lekker te dansen in de kroeg toen ik zag dat een jongen aan de bar mij aan het bekijken was. We keken elkaar aan. Hij grijnsde. Ik liep naar buiten voor een sigaretje en zoals ik had verwacht stond hij niet veel later voor mijn neus. “Leuke kuiltjes heb je.” Ik begon te blozen en keek hem aan. Hij had een mooie bos krullen en prachtige bruine ogen. Hand in hand verlieten we niet veel later het café. Aangekomen bij mij thuis, drukte hij me tegen de muur. We zoenden hartstochtelijk.”

“Na een tijdje gingen we buiten adem op de bank zitten. Ik trok een fles wijn open en schonk twee glazen vol, maar voordat ik daarmee klaar was, begon hij me alweer te zoenen. Hij sabbelde aan mijn oorlel en zijn handen schoof hij onder mijn bloesje. Hij maakt mijn bh los en pakte mijn borsten vast. Er ging een golf van geilheid door me heen en ik trok deze knappe krullenbol snel mee naar boven. De wijnglazen bleven onaangeroerd staan. Al zoenend en regelmatig struikelend, liepen we de trap op. Hij hijgde sexy dingen in mijn nek. Ik duwde hem mijn slaapkamer in."

“We lagen net tegen elkaar aan, uit te hijgen, toen hij alweer opstond, zijn broek aantrok en aanstalte maakte op te gaan. Hij gaf me een kus op mijn hoofd en liep de deur uit. Toen realiseerde ik me opeens dat ik zijn naam vergeten te vragen was…”

Lees ook: Flopwip: Korte nacht met de Ryan Gosling lookalike