Topwip: De over-enthousiaste ex

Liefde door Annelot

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week de topwip van Maudy. Over die ene keer dat ze het deed met haar ex... die ontzettend zijn best deed om haar terug te winnen.

Maudy (29): “De beste seks ooit had ik met mijn ex, ongeveer een jaar nadat het uit was tussen ons. We hadden weer contact met elkaar en probeerden vrienden te worden. Hij kwam die avond voor het eerst weer bij mij thuis. Samen stonden we in de keuken een lekkere maaltijd de bereiden. Ondertussen dronken we wijn en kletsten we elkaar bij over het jaar waarin we elkaar niet gesproken hadden.”

“Naarmate de wijn vloeide, werd ook de seksuele spanning meer voelbaar. Ons seksleven was absoluut niet de reden dat het uitging, want wij vermaakten ons altijd prima tussen de lakens. Na een tijdje begonnen we dan ook te zoenen. En in plaats van naar de slaapkamer te gaan, tilde hij me op het aanrecht."

"Dat was het begin van de meest intense vrijpartij van mijn leven die maar liefst twee uur duurde. Mijn ex was altijd al super enthousiast geweest tijdens de seks, maar dit keer trok hij echt alles uit de kast. Nadat we het in de keuken hadden gedaan, tilde hij me naar de slaapkamer. Daar scheurde hij zijn shirt uit dat hij gebruikte om mij te blinddoeken. Hij wilde me eraan herinneren wat we ooit samen hadden, zei hij meerdere malen. Op dat moment was ik te veel aan het genieten om daar op in te gaan, maar later heb ik er wel overna gedacht om weer bij hem terug te komen. Hij heeft echt een enorme lul, maar gelukkig besefte ik me op tijd dat hij ook een enorme lul IS."

Lees ook: Flopwip: De grommende gorilla