Topwip: Seks in de auto… met een ex

Liefde door Redactie Ze.nl

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 28-jarige Josje over haar topwip: die ene keer dat ze seks had met haar ex in de auto.Josje: “Na een superleuke nacht in de kroeg met mijn vriendinnen vond ik het om een uurtje of drie wel weer genoeg. Ik moest de volgende dag werken en besloot om maar terug naar mijn auto te lopen. Omdat parkeren in de binnenstad ontzettend duur is, had ik mijn bakkie buiten het centrum geparkeerd op een vrij rustige parkeerplaats. Terwijl ik erheen liep, hoorde ik opeens een bekende stem: die van mijn ex.”

“We hadden elkaar al meer dan acht jaar niet gezien en ik was oprecht nieuwsgierig hoe het met hem ging. We raakten aan de praat en het voelde weer als vanouds. Ik bood hem daarom een lift naar huis aan. Eenmaal bij de auto aangekomen was de spanning zo hoog opgelopen dat ik niet anders kon dan hem zoenen. Hij ging hier gretig op in en voor ik het wist belandden we op mijn achterbank.”

“Destijds waren we elkaars eersten, maar op die achterbank kwam ik erachter dat hij zijn kwaliteiten sinds onze breuk aanzienlijk had verbeterd. Hij zoende de juiste plekken in mijn nek, wist behendig onder mijn shirt te komen en masseerde mijn tepels zachtjes. Ik werd helemaal gek van zijn aanrakingen en begon al snel aan zijn riem te sjorren. Binnen een mum van tijd lag zijn broek op zijn enkels en dook ik bovenop hem. Het moment waarop hij in me gleed was ontzettend intens. Het voelde alsof ik hier mijn hele leven op had gewacht. Mijn ex pakte mijn heupen vast en hielp me om het juiste ritme aan te houden. Hij kwam al vrij snel tot zijn hoogtepunt en hoewel ik het niet van hem gewend was, hielp hij mij daarna ook tot een orgasme. Het was echt heerlijk.”

Lees ook: 
Flopwip: Carnavalseks op de hotelkamer... zonder condoom