Deze BN'ers hadden ooit een relatie

Liefde door Michelle Bakker

In roerige en apocalyptische tijden als deze zouden we ons natuurlijk met belangrijkere kwesties moeten bezighouden dan het liefdesleven van de BN'ers. Maar daar hebben we even lak aan. Soms maakt sappige celebrity gossip in combinatie met een goed glas wijn of flinke reep chocola ons nou eenmaal gelukkig. En er gebeurt soms zoveel in de roerige liefdeslevens van BN'ers dat we sommige bekende koppels eigenlijk alweer vergeten zijn. Zin om je geheugen op te frissen? Bereid je voor op heel wat 'oh jaaaa'-momenten, want deze beroemde voormalige Nederlandse sterrenkoppels was je sowieso alweer vergeten. Of misschien wist je het zelfs helemaal niet. Komen ze!

1. Peter-Jan Rens en Angela Groothuizen

Say... WHAT?! Jajaja zeker weten. Nederlands' showbizgekkie Peter-Jan Rens mag dan onlangs getrouwd zijn met zijn 42-jaar jongere (ieuw, nog steeds ieuw) Virginia, ooit had hij een relatie met niemand minder dan Angela Groothuizen. De twee hielden het zo'n twee jaar uit met elkaar totdat Angela er in 1990 een punt achter zette.

2. Jan Smit en Ellemieke Vermolen

Voor het huis in erbarmelijke toestand (want: zonder gastendoekjes) werd achtergelaten door Yolanthe Cabau van Kasbergen, heeft Jan Smit ook nog even het bed gedeeld met Ellemieke Vermolen. Dit onthulde de Volendamse zanger en nieuwbakken Topper tijdens de radioshow van Edwin Evers. 

3. Patty Brard & Ron Brandsteder

Patty Brard is de koningin van het trouwen: inmiddels is ze al aan haar vierde huwelijk. Wie de allereerste was? Niemand minder dan Ron Brandsteder! De twee trouwden in 1979, maar het huwelijk hield slechts een jaar stand. In 2003 bracht Patty een tamelijk gênante biografie op de markt waarin ze Ron nog even lekker te kakken zet (ha-ha) en geruchten over zijn voorkeur voor poepseks aanwakkert. Chic, Patty!

4. Johnny de Mol en Chantal Janzen

Piepjong waren ze nog, en toch hebben de twee het van 2001 tot 2004 met elkaar volgehouden. Chantal liet achteraf weten dat de relatie allerminst serieus te noemen was. Zo zei ze ooit dat ze 'twee kinderen in een speeltuin waren en hij was het jongetje dat alles durfde'. Ja, nee, oke.

5. Jeroen Pauw en Loretta Schrijver

Toen de huidige Koffietijd-presentatrice nog elke dag achter de desk van het RTL-nieuws mocht aanschuiven, papte ze al snel aan met haar collega Jeroen Pauw. Die overigens niet vies is van vrouwelijk schoon. Op tv bekende Jeroen ooit met meer dan 200 vrouwen het bed te hebben gedeeld. Sophie Hilbrand, Daphne Bunskoek en Manuela Kemp horen trouwens ook in dit rijtje. 

Lees ook: Fanatieke Fans: Sylvana is fan van Jan Smit