VRIJ-dag: 8 x plekken waar je een keer seks moet hebben

Liefde door Ze.nl

Het kan zomaar gebeuren: spontane geilheid. Dan kún je natuurlijk je bed op zoeken, maar een vreemde plek is voor de afwisseling ook helemaal geen slecht idee. Inspiratieloos? Wij brengen je op wat ideetjes. 

Op je werk

Je werk wordt ineens een stuk leuker als je er een keer een avontuurtje beleeft. Niet alleen de spanning om betrapt te worden door je baas, maar het idee dat er de volende dag gewoon weer gewerkt wordt…

In een leegstaand huis of kraakpand

Oke, het doet je misschien een beetje denken aan een horrorfilm, maar met z’n tweeën kan het wel extra spannend zijn om in het holst van de nacht een leegstaand huis of kraakpand binnen te gaan. 

Op de minuscule wc in het vliegtuig

Ja, ontzettend cliché natuurlijk, die mile high club. Maar het is niet voor niets een cliché: seks hebben op kilometers hoogte heeft nu eenmaal iets magisch. Turbulentie gegarandeerd.

In de auto terwijl hij door de wasstraat gaat

Terwijl de boel wordt ingesopt is je auto niet het enige dat nat wordt… Een beetje haast is wel wenselijk - zo’n wasbeurt duurt geen uren. Sop sop sop!

In het pashokje

Enige lenigheid is hierbij wel gebaad, want veel ruimte is er meestal niet. De aanwezige spiegel kan een spannend extraatje zijn. Let op: niet geschikt voor kreuners en gillers.

In het zwembad

Een spet-te-ren-de beurt krijg je natuurlijk in het zwembad. Onder het wateroppervlak kun je ongezien aan elkaar frunniken. Pas wel op voor de irritante kids met duikbrilletjes. 

Op een boot

Doe een Jack & Rose en ga even lekker los op een boot: het schommelen en deinen zal het ritme bepalen. Rock the boat!

In de zee

Waan je een zeemeermin en laat je volledig gaan in de zee. Door het water ben je een stuk lichter en dat is een bijkomend voordeel als je staande posities wilt doen. Bedenk wel dat het zout en zand een flink schurend effect kan hebben… Maak er dus een quicky van. 

Lees ook: 

VRIJ-dag: Hoe vaak per week hebben onze lezeressen seks?

VRIJ-dag: Een groot geschapen kerel… dit zijn jullie ervaringen