Flopwip: De grommende gorilla

Liefde door Redactie Ze.nl

Seks kan ontzettend fijn zijn, maar oh lordie, sommige keren kun je maar beter zo snel mogelijk vergeten. Elke zondag vertellen lezeressen over hun topwip of flopwip. Deze week de flopwip van Laurien. Over die ene keer dat ze het deed met een goede vriend… die transformeerde in King-Kong.

Laurien (32): “De gênantste poging tot seks die ik ooit heb gehad, was met een goede vriend. Ik ben al jaren bevriend met deze man en op een avond hadden we een beetje te veel gedronken, dus gingen we vanuit de stad terug naar zijn huis. Hij is een echte sportschooljunk die drankjes met rauwe eiren drinkt en elke dag aan de gewichten hangt. Hij is daardoor heel breed en gespierd. Dat vond ik altijd al aantrekkelijk aan hem, maar nu de kleren uitgingen, kon ik zijn spieren een keer van dichtbij bewonderen. En dat viel me niet tegen. Zijn gebeeldhouwde borst glom een beetje van het zweet en dat wond me heel erg op! Totdat hij ineens begon te grommen...

En dat bedoel ik niet op een goede manier. Het was een dierlijk soort grommen dat gevolgd werd door het schudden van zijn hoofd en het rollen van zijn schouders. Ik probeerde het te negeren en we gingen verder met het voorspel. Hij kon ongelofelijk goed zoenen, dus ik kwam goed in de stemming. Maar hoe dichter we bij daadwerkelijke seks kwamen, hoe gestoorder het werd.

Hij begon dingen als ‘Jaa, let's do this!’ te schreeuwen en bonsde ondertussen op zijn borst. Ik wist even niet meer of hij seks wilde of liever met me wilde bankdrukken. Het werd echt een beetje eng! Ik kon het ook niet meer aan en heb mijn kleren aangetrokken en ben vertrokken. De volgende dag werd er een bos rozen bezorgd met een briefje: ‘Sorry voor de King-Kong vertoning. Jij brengt gewoon het beest in me naar boven...' "

Lees ook: Flopwip: De overmatige zweter