Een brazilian wax van Delete voor nog geen 15 euro (en nog veel meer)

Beauty door Annelot

Yes! Er is weer een heerlijke gevulde Beautybox op de redactie bezorgd. Met de expertise van verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's wordt maandelijks een verrassingsbox met luxe producten samengesteld; van prachtige high-end merken en niche brands tot de nieuwste innovaties op de markt. Deze maand met een totale waarde van €143,57. Ben je benieuwd naar de producten? Here we go!

Beautybox esssentials van de maand maart:

- Figs & Rouge mattifying emulsion
- Figs & Rouge Everbright Eye cream
- Beebee Cosmetics Eyeshadow stick
- Beebee Cosmetics Highlighter/Concealer
- Devoted Creations
- Delete Smooth Touch & Voucher

Figs & Rouge mattifying emulsion - €20

Dit product zorgt niet alleen voor een egale look zonder glimmen. Het vermindert ook de zichtbaarheid van grote poriën en andere onzuiverheden. Gebruik onder je foundation voor een flawless velletje!

Figs & Rouge Everbright Eye cream - €30,72

Wallen, kringen, branderigheid, kraaienpootjes: als je de huid rond de ogen niet goed verzorgt kan er een hoop ellende ontstaan. Deze oogcrème is perfect om de gevoelige huid onder je ogen te beschermen en tegelijkertijd lijntjes en rimpels te verminderen.

Beebee Cosmetics Eyeshadow stick - €18,95

Een keer wat anders dan een oogschaduw in een doosje: de eyeshadow stick. De sterk gepigmenteerde rosé gouden tint van deze stick is om verliefd op te worden. Daarnaast zorgt de wat vloeibare structuur ervoor dat de oogschaduw makkelijk aan te brengen is en lang blijft zitten.

Beebee Cosmetics Highlighter/Concealer -  €19,95

Kun je straks je beste features highlighten of ga jij je minder mooie plekjes camoufleren? Dat blijft nog even een verrassing, want je ontvangt één van de twee producten. Een highlighter benadrukt jouw goede features en geeft je een natuurlijke glow. De beebee cosmetics Luminizer Eye en Face Stick highlighter laat jouw gezicht stralen! Geschikt voor elke huidtype.

De beebee cosmetics Skin Perfection Concealer geeft dekking en werkt zo oneffenheden probleemloos weg. De soepele textuur brengt makkelijk aan en blijft lang zitten.

Devoted Creations -  €10

Heb je al eens gehoord van een product dat ervoor zorgt dat je huid bruiner wordt als je onder de zonnebank gaat? Devoted Creations heeft het! Al hun crèmes die onder de zonnebank gebruikt kunnen worden, bevatten bruiningsversnellers die de pigmentaanmaak versnellen. In deze Beautybox vind je een toilettasje met onder andere een lippenbalsem, maar verder verschilt de inhoud per Beautybox. Ook niet onbelangrijk: de producten van dit merk zijn niet op dieren getest.

Delete Smooth Touch & Voucher - €43,00

Het is alweer maart en helaas moeten we er dan echt weer aan geloven: ons wintervachtje moet eraf. Niet alleen bij je benen maar ook down under. Niet altijd een prettig klusje, maar wacht nog even voordat je aan de slag gaat met scheermes of ontharingscrème, want in de Beautybox zit deze maand een voucher ter waarde van €43,95 voor een Brazilian Wax behandeling van Delete. Naast de voucher zit er ook een product in dat je kunt gebruiken om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Wil je jezelf elke maand laten verassen met een Beautybox? Dan kun je hier de box bestellen voor maar €14,95.