Healthbox van augustus: Healthy Summer Mix

Lichaam door Vrouwen redactie

Vakantie? Elke dag uiteten, elke dag een wijntje? Is dat gek? En die gezonde lifestyle dan? Ja ja, na de vakantie. Die kennen we. Na de vakantie kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken om die gezonde lifestyle daadwerkelijk aan te pakken. Hier, pak aan dat extra zetje!

In deze Healthbox zitten...

Stevia Limonade- en dessertdruppels - €8,95
Met steviadruppels met natuurlijk perzikaroma maak je gezonde, calorievrije, suikervrije en lékkere limonade. Want die afwisseling met water en thee kun je af en toe best gebruiken.

Mister Flavor - Kruiden - €5,99 per stuk
Kruiden die je eten op smaak brengen op de manier die jij wilt. De kruiden zijn laag in zout, bevatten geen suikers, geen gluten en geen kunstmatige smaakstoffen. Helemaal healthy dus!

Orthica - Vitamine C250 - €15,95
Niet iedereen komt aan de dagelijks aanbevolen dosis vitamine C. 1 kauwtablet met rozenbottel- en citrusextract dekt de lading en verhoogt je weerstand.

Orthica - Multi Energie - €15,50
Het is moeilijk om elke dag de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen in een perfect uitgebalanceerd dieet. Zeker als je dagen vaak te weinig uren bevatten. Met twee van deze softgels per dag help je je lijf een handje.

Aspire - Health Drinks - €1,90 per stuk
Een drankje dat is bedacht en ontwikkeld door voedingsdeskundigen. Dit is zo'n typische gevalletje 'waarom heb ik dit zelf niet bedacht?' Het zit stampvol met goede ingrediënten zoals groene thee-extract. Er zitten geen calorieën in, geen suikers, geen vetten en geen andere troep waardoor het perfect past bij een gezonde levensstijl. Vooral de Cranberry gaat hier op kantoor erg hard.

Wil je ook elke maand een doosje gezondheid op de deurmat? Check dat Healthbox.nl.