Wil je een toprelatie? Laat dan een scheet!

Lichaam door Anniek
Af en toe kun je het niet laten, dan moet je er gewoon even een knetterende scheet uitgooien. Een walm van giftig gas komt dan vrij en hoewel je denkt dat het je (potentiële) lover afschrikt, blijkt het tegendeel waar te zijn...
 
Ben je op date met een hottie en moet je ineens een enorme ruft laten, dan zit je waarschijnlijk met samengeknepen billen te hopen op een darmstel dat de lucht er niet alsnog uitgooit. En terwijl jij knalrood aanloopt (want hé, een scheet inhouden is soms best lastig) zit je potentiële lover zich af te vragen wat er in hemelsnaam mis is met je. Maar wist je dat je die ruft er prima uit kunt gooien? 


 
Relaxen
Volgens Cosmopolitan kan af en toe een poepje laten je relatie alleen maar sterker en beter maken. Als je je gassen laat gaan, betekent het dat je op je gemak bent bij elkaar en dat je kunt relaxen. Een ideale basis voor een relatie. Een date naar een Mexicaans restaurant is dus helemaal geen slecht idee, want dan kun je na afloop lekker samen een partijtje gaan bouten.
 
Columniste Jessica Gentile deelde haar ervaring met scheten laten en volgens haar is haar relatie er alleen maar beter van geworden. Ze liet op de derde date met een man een enorme scheet én had zo'n last van haar darmen dat zijn hele toilet verstopt raakte. "Maar", schrijft ze vrolijk in haar column, "zeven jaar later zijn we getrouwd." Die scheten deden het waarschijnlijk echt voor hem.


 
Moraal
Wat veel wordt vergeten, is dat vrouwen ook gewoon mensen zijn en dus af en toe een wind laten. En met af en toe bedoelen we redelijk vaak, hoewel we het natuurlijk zo min mogelijk in gezelschap proberen te doen. Maar het moraal van dit verhaal is dat je nooit je scheten moet inhouden, want wie weet vinden mannen je wel extreem sexy als je wordt omhuld door een groene walm. Wij zouden zeggen: probeer het uit en stuur ons een uitnodiging voor de bruiloft als het zo ver is.
 
Laat jij scheten bij je lover?