Dit willen vrouwen die niet drinken niet meer horen

Eten door Danielle

Je zou het tussen al het wijn- en GT-geweld bijna vergeten, maar er bestaan ook vrouwen die het liever bij een frisje houden. En ja, dat zijn er echt meer dan je denkt. En voordat je nu gelijk allerlei grappen en grollen gaat bedenken... ze zijn allemaal al een keer gemaakt. Dit kunnen vrouwen die geen alcohol drinken echt niet meer horen:

"Met wat er in?"
Als we gewoon om een frisje vragen, want HALLO het is toch ondenkbaar dat iemand niet drinkt? Niet dus, mag ik nu dan die cola?


"Ach doe gewoon gezellig mee!"

Want je vindt mijn glas Spa niet gezellig genoeg?

"Drink je echt helemaal niks?"
Jawel hoor! Water, cola, thee, koffie, milkshakes… moet ik nog even doorgaan? Alleen geen alcohol dus.

"Maar wat drink je dan straks op je bruiloft?"
Nou, gewoon wat ik normaal gesproken ook drink. Misschien laat ik voor de gelegenheid wel iedereen Jip en Janneke champagne drinken!


"Weet jij nog wat ik gisteren heb gedaan?"

Ja, maar dat wil jij echt niet meer weten. Er is een reden dat je hersenen al je GT-avonturen blokkeren, maar wacht anders maar tot je vrijgezellenfeest… dan zal ik je er wel een speech over geven. Als je dat aandurft tenminste.


"Hoe kan het dat jij je nog zo fit voelt?"

Als ontbijt eet je 3 rauwe eieren, daarna ga je op je kop staan en als het even kan knuffel je kamelen! Niet drinken helpt trouwens ook.

"Moet je het niet gewoon leren drinken?"
Waarom zou ik iets willen leren drinken dat ontzettend veel geld kost, waar je dik van wordt en waar je katers van krijgt?

"Wat lust je er precies niet aan?"
Ja, wat lust jij precies niet aan dingen die jij niet lekker vindt? Maar als je het dan toch wilt weten, het heeft denk ik iets te maken met die rare nasmaak die alcohol heeft. Ja zelfs in mierzoete cocktails.

"Ben jij de BOB?"
Zucht...

Bron, bron, bron, bron, bron