Lifestyle / Eten
Eten

Ben and Jerry's thuis laten bezorgen

Als je liefdesverdriet hebt, ongesteld bent, of gewoon lekker op je dakterrasje in de zon zit met je pootjes in je Jip en Janneke-badje dan wil je toch niks liever dan een flinke emmer Ben and Jerry's ijs soldaat maken? Maar pfff, om je nou van je plek te bewegen om het te halen? Je hebt het er wel voor over, dat is het niet, maar je laat het liever door iemand anders doen.

Je kleine zusje die je vroeger in dit soort noodsituaties inschakelde voor 50 cent is inmiddels ook al volwassen (en niet meer thuiswonend net zoals jij overigens), dus dat feest gaat ook niet door. Herkenbaar verhaal? Dan word je heel erg blij van het nieuws dat Deliveroo Ben and Jerry's gaat bezorgen.

Vanaf gisteren kun je de populaire smaken bij jou thuis laten bezorgen. In eerste instantie nog binnen een straal van 3 kilometer vanaf het Deliveroo hoofdkantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam en bij succes wordt dit concept doorgevoerd in de rest van Nederland waar Deliveroo bezorgt. Maar hé, wie twijfelt eraan of dit een succes wordt? Is er íets dat wordt aangeraakt door Ben en Jerry dat niet in goud verandert?

Bron, bron, bron, bron,