Beauty Overzicht van april

Gezicht door Mariëlle

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.

Garnier Loving Blends Droge Olie

Oh my, deze Garnier Loving Blends Droge Olie ruikt echt freaking lekker! Ben jij er ook zo één die de lichamelijke hydratatie graag skipt uit haar routine om een paar minuutjes extra slaap te kunnen pakken? In that case: you need this! Het trekt bijna meteen in als je het opsmeert, dus je kunt je kleren er meteen overheen trekken. Tip: smeer het bij de eerste rokjesdag op je benen en je benen lijken meteen een stukje bruiner door de mooie glans die de olie geeft. Verwar het trouwens niet met bruiningscrème.

Repetto smeerbare parfum

Repetto staat bekend om parfums en wanneer je de ICI Paris XL binnen wandelt zul je hem aantreffen. Deze unit is geen parfum die je op sprayt, maar aanbrengt als een crème. Het lijkt een beetje op een lipbalm, maar dan met een heerlijke geur. Hij is klein en compact, dus super handig voor in je handtas! Nadeel: je kunt je kleren er niet mee opfrissen als jij 'was-ontwijkend-gedrag' vertoont.

Eucerin Sun Fluid Anti-Age

Er wordt weleens gezegd dat je beter elke dag een UV-filter op je smoel kunt smeren. Voor deze claim zijn voor-en tegenstanders. Dat het in de zomer, wanneer de zon volop schijnt beter is, staat vast. Dan wil je geen vettig plakkaat op je gezicht met een witte gloed. Daarom kun je beter een dagcrème met UV-factor gebruiken. Deze van Eucerin voelen aan als een dagcrème en zijn ook gemaakt om op je gezicht te smeren. Plus, plus-situatie.

Maria Nilla Cream Heat Spray

Deze crème leerden we kennen omdat hij in de Beautybox zat waar wij elke maand een verrassingspakketje van ontvangen (kun je je overigens gewoon voor aanmelden op Beautybox.nl als je dit ook wilt). Zeker met dit wel/niet-weer (weer waarbij je totaal niet weet waar je aan toe bent en waarbij je net zoveel kans hebt op regen als op zon) heb je dit nodig. De hoofdtaak van deze crème is je haar beschermen tegen warmteproducten zoals föhns en stijltangen. Maar het helpt ook tegen pluizig haar. In deze tussen-periode in het jaar kunnen we echt niet meer zonder.

Mineral Skin Cosmetics Eye Cream Firming

Van alles met hyaluronzuur gaan we gillen. We looove dit ingrediënt! Het houdt het verouderingsproces van je huid tegen. Daarom wordt het ook wel vergeleken met botox en fillers, maar dan zonder naalden en eng gedoe. In deze eye Friming Eye Cream zit ook onder andere hyaluronzuur, dus we waren eigenlijk al fan nog voordat we het überhaupt geprobeerd hadden. Je hebt er maar een klein beetje van nodig en wrijft het met een cirkelende beweging in de huid. Het krikt het natuurlijke vochtniveau in de tere huid rondom je ogen op, waardoor de huid wordt verstevigd en veerkrachtiger wordt.

Odorex Ultra Protect Cleargel

Deo in de vorm van gel? Dat klinkt gek, maar als het werkt, dan werkt het. We kregen deze tip van ons zusje Girlscene.nl. Zij hebben het getest door op de ene oksel deze deo te smeren en op de andere oksel een 'gewone' deo. Hun Odorex-oksel bleef zelfs tijdens hot yoga droger. Toen we dit hoorden waren we om. Dit moesten wij ook hebben. En inderdaad: de deo werk super goed. Dit gaan we nodig hebben in de zomer. Het werkt alleen wel iets anders dan een gewone deo, je kunt hem namelijk beter 's avonds voor het slapen gaan op een droge oksel aanbrengen. Check de Girlscene-review hier.