Beauty / Gezicht
Gezicht

Rimpels en lijntjes? Dermalogica to the rescue?

Reageer 0
Het zonnige ochtend licht schijnt op je gezicht, je rekt je uit en kijkt in de spiegel. Dan opeens zie je het… Dit was er gisteren toch nog niet? Snel zoek je je laatste selfie op en ja hoor, ook daar is het duidelijk te zien.

Kleine, maar o-zo duidelijke rimpeltjes! Rondom je ogen en van links naar rechts over je voorhoofd. No panic, no Titanic. Met de dynamic skin recovery met spf50 van Dermalogica is er geen man over boord.
 
We willen allemaal voor eeuwig dat flawless poppenhuidje en ook dat de kassière ons bij het afrekenen van een woensdagwijntje vraagt naar ons ID. Waarom eigenlijk? Wat is er mis met verjaren? Niets! Maar, je huid heeft wel een ander soort bescherming nodig. Dermalogica kijkt zorgvuldig naar de ingrediënten die in hun huidverbeterende producten gaan.
 
De dynamic skin recovery met spf50 van Dermalogica is een moisturizer die zorgt voor intensieve hydratatie. Daarbij zorgt het product ervoor dat je gezicht zich wapent tegen interne en externe invloeden die een rol spelen bij de huidveroudering.

 
UV-stralen, roken of stress. Je kent het wel, het is allemaal niet echt bevordelijk voor het behouden van dat o-zo-gewilde rimpelloze huidje van porselein. Met dat roken moet je gewoon stoppen en stress is ook zelf aan te pakken. Voor het aanmaken van collageen, het optimaal beschermen tegen huidverouderende UV-stralen en voor het verbeteren van de weerstand van de huid, daarvoor moet je bij Dermalogica zijn!
 
Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten maar wel in het aanpakken van de veroorzakers van huidveroudering. Daarom focust Dermalogica zich op het stoppen of het vertragen van de processen die de huid verouderen. In de dynamic skin recovery spf50 zitten ingrediënten als peptides, soja en glucosamine die allemaal een unieke werking hebben en zo een rol spelen bij het tegengaan van veroudering van de huid.

 
Wil je meer weten over de producten van Dermalogica? Klik dan hier.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen