Van dit kleurboek word je ontzettend blij

Lifestyle door Annelot

Kleurboeken zijn al een tijdje populair onder volwassenen. Ze schijnen te helpen tegen stress, omdat het lekker meditatief is om binnen de lijntjes te kleuren. En dat snappen we wel. Je hoeft er niet bij na te denken, maar je bent wel met iets bezig. Maar kleurboeken vol met bloemetjes zijn natuurlijk niet zo heel interessant. Gelukkig is er nu ook een kleurboek dat je wél gaat aanspreken. Namelijk eentje met lekkere mannen. Bomvol met de heetste celebs zoals Ryan Gosling bijvoorbeeld.


De bedenker en maker van het kleurboek is Mel Elliot. En we zijn haar super dankbaar. Zelfs door alleen te kijken naar de zwart wit tekeningen, word je al blij! Maar als je ook echt gaat kleuren, kom je helemaal tot rust. In plaats van denken aan werk, school en andere dingen ben dan namelijk lekker bezig met het inkleuren van het sixpack van Channing Tatum of de ogen van Bradley Cooper. Heerlijk toch?

Ben je niet zo goed met krijtjes? Maakt helemaal niet uit, want het kleurboek is zowel voor gevorderden als beginners. Wij rennen NU naar de winkel om dit kleurboek te kopen!

Bron, bron, bron, bron