Win een reis naar Valencia door jouw inspirerende missie te delen

Lifestyle door Mariëlle

Heb jij een missie? Zo niet? Laat je dan in de maand maart elke zondag op TLC inspireren door vrouwen met een persoonlijke missie. Laat jouw eigen missie weten op Facebook, Twitter of Instagram en maak kans op een heerlijke reis.

Op zondag ben je waarschijnlijk toch al samengesmolten met de bank. En de kans is ook zeer aanwezig dat je al richting TLC bent gezapt. Een relaxte afsluiting van de week vraagt om programma's als Say Yes To The Dress. Heerlijk smullen met een zak chips op je buik. Maar nu is er een nieuwe topper bij die je grenzeloos zal inspireren.


De maand van de vrouwen

Bij TLC is de maand maart Women's Month. Dat betekent dat de hele maand maart in het teken staat van je persoonlijke missie. Elke zondag staat in het teken van vrouwen met een missie. De missies kunnen ontzettend uiteen lopen. Van meer vitamines eten tot meer sporten en van meer dansen en vaker chillen met je vrienden. Elke zondag doen vrouwen hun verhaal over hun eigen persoonlijke missie. Zo schrijft een van de deelneemsters op social media: 'Vorig jaar reisde ik terug naar Rio voor de Favela Street Girls, ze wisten niet dat ik kwam... De verrassing was mind blowing, m'n hart ontplofte. Kijk op zondag 6 maart op TLC naar een korte docu over mijn reis terug naar Rio #StayTuned #TLC #WomensMonth #MijnMissie #FavelaStreet.'

Hoe laat jij je missie weten?

Deel jouw missie voor maart op Facebook, Instagram of Twitter met #mijnmissie en @tlcnl. De meest inspirerende missie kan een reis naar Valencia winnen. Een aantal andere inspirerende missies kunnen een Dagravit vitaminepakket winnen. Dat kunnen missies in alle soorten en maten zijn. Van klein naar groot.

Laat je inspireren

Wil je weten welke missies er al gedeeld zijn? Kijk dan even op Tlc.nl/mijnmissie. En houd ook de Instagram-pagina en Facebook-pagina van TLC in de gaten.

Beeld thumbnail