Beauty / Gezicht
Gezicht

Beauty hacks waar elke vrouw knapper van wordt

Reageer

Euh, duh! Tuurlijk willen we er knapper uitzien als het even kan. Sommigen lappen er een pak met geld voor. Maar je kunt ook gewoon deze hacks gebruiken. Het zijn logische, en simpele trucjes waar je een stuk knapper van wordt die maar weinig vrouwen ook echt doen. Dus hup, schouders eronder en gaan met die banaan.

1. Als je al de moeite doet om je nagels te lakken, kun je toch ook wel de moeite doen om ze eens fatsoenlijk te laten drogen? Is er iets irritanter dan een deuk in je nagellak? Dan kun je de hele heisa weer opnieuw doen. Dus ben je dan sneller klaar? Nee! De aller simpelste truc: neem tijd om je nagels te laten drogen na het nagellakken, want hoe cliché ook, je handen zijn je visitekaartje.

2. Je hebt altijd nieuwe mascara nodig op het moment dat het niet uitkomt. Zul je zien, begint je mascara te klonteren op het moment dat de maand net iets langer is dan je loon, waardoor je geen nieuwe kunt kopen. En waag het niet die uitgedroogde klonten op je wimpers te smeren, dat is geen gezicht. Eén drupje gezichtsserum is genoeg om je mascara weer een nieuw leven in te blazen.

3. Scrub je lippen voordat je lipstick aanbrengt. Losse velletjes vallen nog meer op als je je lippen inkleurt. Wanneer je je lippen eerst scrubt (met je tandenborstel of met een simpele zelfgemaakte honing-suiker-scrub) heb je geen last van irritante velletjes, blijft je lipstick mooier zitten en blijft het langer zitten.

4. Zet met een wit oogpotlood een dun lijntje op de waterlijn van je ooglid. Hierdoor lijken je ogen groter. Werkt voor iedereen. Pas op dat de lijn niet te dik wordt, want dan lijkt het alsof je loenst.

5. Verwarm je wimperkrultang een beetje met fe föhn, zodat je wimpers sneller en beter krullen. Maak hem niet te heet, je moet hem met je vingers nog makkelijk vast kunnen pakken. De huid bij je ogen is gevoelig en dun, blaren zijn niet mooi en bovendien vallen je wimpers daarvan uit. Dus wees voorzichtig.

6. Breng foundation en poeder aan met een neerwaartse beweging, zodat je niet tegen je gezichtshaartjes in strijkt. Wanneer je tegen de haartjes ingaat blijft er extra veel make-up aan hangen, waardoor je en het haartje beter ziet en de make-up beter ziet. Moet je niet willen.

7. Nadat je je lipstick hebt gedept met een tissue, kun je er nog een laagje transparant poeder overheen poederen. Je lipstick blijft veel langer zitten. Lippotlood onder je lipstick doet ook wonderen. Pas je het allebei toe dan ben je helemaal het grootste deel van de dag voorzien van mooi gekleurde lippen.

Bron, bron, bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen