Beauty / Gezicht
Gezicht

Scheren zonder rode bultjes!

Als je in een striptent werkt is een gladgeschoren, verleidelijke bikini-lijn wel een vereiste. Er worden ongetwijfeld minder flappen achter je broekje geschoven als je lies gevuld is met rode bultjes. De bikini-lijn is niet de meest sexy plek van je lichaam en toch zijn er manieren om hem er wel aantrekkelijk uit te laten zien. Wie kan jou beter vertellen hoe je dat moet doen dan een stripper zelf?

1. lekker glad
Wrijf het gebied dat je onder handen wilt nemen met een scheermes in met baby olie, zodat het scheermes er lekker soepel overheen glijdt.

2. Hier zijn mannen goed voor
Scheer met een mannenscheermes met vier bladen en gebruik extra hydraterende mannenscheergel. Die zijn gemaakt voor het gezicht, en zijn daarom extra zacht.Alcohol?
3. Deze lijkt ons heel pijnlijk, maar de stripster raadt aan om na het scheren de boel af te deppen met wat alcohol om de bacteriën te doden en de poriën te sluiten.

4. Dronken poes
Dit punt verwacht je nooit. De stripper adviseert om de behandeling te beëindigen met deodorant (de ongeparfumeerde Dove-stick zou het beste werken volgens haar). Down there wordt de huid wat droger waardoor de boel niet zo erg schuurt en er geen rode bultjes ontstaan.

Kanttekening: we hebben het nog niet getest, maar horen graag hoe iemand het ervaart!

Bron, bron, bron, bron, bron