Man dumpt zijn vriendin op de wreedste manier ooit

Zij/hij door Renée

Als je denkt dat jij een moeilijke break-up hebt gehad dan voel je de pijn van deze vrouw. Sommige dingen moet je gewoon NIET doen als je besluit om je vriendin te dumpen. Zoals bloemen kopen voor haar en een briefje erbij geven dat je haar helemaal zat bent. En vooral niet een 'lief' sms'je sturen. Mannen: leer hiervan alsjeblieft.

Toen Ally, het 'slachtoffer' in kwestie, een berichtje van haar vriend kreeg dat ze buiten moest kijken omdat hij een verrassing voor haar had was ze natuurlijk erg nieuwsgierig. Ze verwachtte iets liefdevols, omdat haar vriend nog een hartje achter zijn berichtje zetten. En ah, er lag gewoon een bos bloemen voor haar deur! Super lief. Denk je. Ze stuurt nog een "I love you" voordat ze een "Lees het briefje XX"-berichtje krijgt. Dus dat deed ze en wat ze toen las was echt verschrikkelijk.


Op het briefje staat: "We were never meant to be, there is no way you would ever be my forever. You're a bit of a cunt and I hope you find someone who can love you for it. Don't try to message me because your number is blocked. PS: You are a shit shag."

Hé, bedankt he! Deze man moet zeker even een cursus krijgen hoe je met vrouwen hoort om te gaan...

Bron