Het beste wat je kan overkomen: Nutella Festival in Nederland!

Eten door Mariëlle

Dit is het beste wat je kan overkomen. We hadden al bijna een retourtje naar Australië geboekt. Want daar hadden ze wél een Nutella-festival! Dachten we dat dát nu al het beste nieuws van 2016 was, valt ons oog vandaag op, by fay, beter nieuws. In Nederland wordt namelijk ook een Nutella Festival georganiseerd. Scheelt ons zo weer even een eurootje of duizend.

Schrijf op zaterdag 16 juli 2016 met dikke vette letters in je agenda: Nutalla Festival van 13:00 uur tot 23:00 uur in Amsterdam. Amsterdam is nogal een ruim begrip, maar de locatie moet nog bepaald worden. Dat is afhankelijk van het aantal geënthousiasmeerden. Dus we schatten in: HEEL NEDERLAND!

Wat kun je er doen? Moet je echt nog overtuigd worden? Nou, vooruit dan maar: je kunt er op heul veul verschillende manieren Nutella eten. God, o God, o God! Hierna kun je vredig sterven.

Om misverstanden te voorkomen: het festival is niet van Nutella zelf, maar van de -naar eigen zeggen- grootste Nutella liefhebber van Nederland. Diegene snapt het! Wij hopen in ieder geval dat het een succes wordt. Maar dat kan haast niet anders. Attend hier het Facebookevenement!

Bron, bron, bron, bron