Zo kom je er binnen twee tellen achter wat voor persoon je date is

Vrije tijd door Vrouwen redactie

In een cocktailbar in New York is er een onderzoek gedaan naar mannen en alcohol. De barvrouw heeft geobserveerd wat voor mannen welke soorten drankjes drinken. Hoe interessant is dat? Om echt tot een goede conclusie te komen is het natuurlijk beter om het onderzoek te doen in verschillende barren, steden en landen. Maar dit is dus wat haar is opgevallen.

1. Binnenlandse bieren
Deze man is niet in voor het proberen van nieuwe dingen. Hij vindt zijn leven prima zo. De man is consistent, solide en soms een beetje saai. Maar je hebt gegarandeerd veel Netflix-avonden en kort maar krachtige seks.

2. Speciaalbiertjes
Heel gelijk aan het bovenstaande, maar het boeit hem ook nog wat anderen vinden van zijn bestelling. Hij is een beetje burgelijk, maar dat is zeker niet erg. Want hij is sowieso een goed vriendje.

3. Whiskey
De whiskey drinkende man zijn de big boys in onze wereld. Hij weet precies welk merk hij wil en wat hij wil doen en bereiken in het leven. Sinds zijn laatste studentenhuis is hij niet gewend om zijn huis te delen, daar bovenop is zijn huis altijd erg schoon.

4. Shot vodka
Een echte student nog in zijn hart. Waarschijnlijk een man met een pingpongtafel in zijn huis...

5. Tequila (geen shots!)
Deze man is heel erg hetzelfde als de man die whiskey drinkt. Het enige verschil is dat hij meer lol heeft in het leven en je dus eerder een appje om zes uur 's avonds zal krijgen met "Vergadering ging top, wat zullen we gaan doen om het te vieren ;-)?"

6. Vodka mix
Bij deze moet je alert zijn. Heel waarschijnlijk is dit namelijk stiekem een vrouw of is hij gewoon heel erg homo. Maar hij heeft wel lekker veel sterke verhalen en had ook als één van de eersten een man bun (voordat het cool werd).

7. Margarita
Dit is een echte feestganger. Je moet hem niet verwarren met de vodka man, maar bij deze man weet dat je eenmalig een goede avond gaat. Verder no strings attachted.

8. Gin martini
Dit is een keepertje! Vooral als hij weet wat voor jenever hij wil. Deze man weet precies wat hij wil en wat hij ervoor moet doen om het te krijgen. Hij neemt alles heel serieus en is er klaar voor om zich te settelen.

9. Shotjes
NEE! Waarom zou je een man willen die alleen een avond wil gebruiken om knetterlam te worden? Hier heb je niks aan, niet voor de avond/nacht zelf en niet voor de volgende dag. Wil je echt een brak iemand de hele dag gaan verzorgen?

10. Wijn
Lastig. Vaak komen ze uit Zuid-Europa (vergeet niet: goede dansers zijn ook goed in bed) en zijn ze old fashioned. Maar let op hun onderarmen als ze zo classy met hun wijntje zitten. Goede onderarmen (+ dansers) = goede seks.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron