6 Producten voor een gezond nieuwjaar

Eten door Nicole

Wat waren we hier aan toe: een nieuwe Healthbox! Nu de winter echt begonnen is en de temperaturen zijn gedaald, zijn we wel toe aan een extraatje. Snotneus hier, verkouden daar. We kunnen wel wat gebruiken om onze weerstand een boost te geven. Goed nieuws, want in deze Healthbox zitten weer een aantal fijne producten waar we onze weerstand mee verhogen en waar we mooier en fitter van worden. Wie wil dat nou niet?


Orthica - Multi Energie - €15,50

Goede natuurlijke multivitamine zijn goed voor ons lichaam, maar soms kunnen voedingssuplementen daar een handje bij helpen. Multi energie van Orthica is een complete aanvulling ter ondersteuning van jouw energieniveau. Het is rijk aan B-complex en is daardoor geschikt bij moeheid en geestelijke inspanning. Deze multivitamine bevat ook vitamine D wat zorgt voor een goede weerstand.

Sportbay Fitness loopbanden set - €10,90

Heb je na een dag te hebben gewerkt geen zin om naar de sportschool te gaan? Breng dan de sportschool naar jouw eigen huis en kies dan voor deze fitness loopbanden set. Het is geschikt voor alle fitnessniveaus en is heel simpel. Hoe verder je de banden oprekt, hoe zwaarder de oefening zal zijn. Je kunt het dus zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt.

Astis Vitality Drink - Sour green apple - €0,40

Astis Drink is een extra gezuiverd drankje dat bestaat uit bronwater dat is samengesmolten met kruiden en fruit. Door het dagelijks drinken van de Vitality Drink zullen de kruiden- en fruitextracten hun optimale werk doen. Dit drankje is heerlijk voor tijdens het sporten en is een goede vervanger voor frisdrank. Astis bevat minder dan 1kCal, geen toegevoegde kleur-, smaak- of zoetstoffen en ook geen suiker. Heerlijk!

Re-Sack - herbruikbare groente & fruitzakjes - €9,95

Deze hersluitbare groente- & fruitzakjes zijn super handig! Door de gaatjes in de zak kan jouw groente en fruit gewoon 'ademen'. En wat handig is, is dat je daardoor de groente en fruit met zak en al in de koelkast kunt leggen. Je kunt de zakjes ook wassen op 30 graden.


Body & Fit - Shake & Smoothie mix - €4,90

Deze Superfoods Shake & Smoothie mix bevat amandelen, moerbeien en chiazaad! Voeg een schep van deze Shake & Smoothie mix toe aan jouw yoghurt of havermoutontbijt of doe een schep door je groenteshake en geniet meteen van een heerlijke basis. Tip: doe een schep Shake & Smoothie mix door het beslag van bijvoorbeeld bananenbrood.

Cattier-Paris - Rosée Florale Kalmerende Lotion - €11,17

De lotion van Cattier-Paris is verrijkt met biologisch rozen- en kamillewater. Het reinigt, kalmeert en verfrist de huid. Het zorgt voor een stralende teint en verstevigt de huid. De lotion heeft een frisse geur en is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Dus je kunt het gewoon delen met je vriend!

Abonnement

Wil jij ook een abonnement op de Healthbox? Klik dan op deze link en meld je aan voor een abonnement. Ook handig om te weten: je zit nergens aan vast, je kunt de box gewoon opzeggen wanneer je wilt!