Beauty / Gezicht
Gezicht

6 rare beautytips die echt werken

Je haar wassen met bier of tandpasta als anti-puistjes middel... Er zijn een hoop huis-tuin-en-keuken trucjes die best gek zijn, maar wel echt werken. Je vindt het gewoon in de keuken of koelkast en je bespaart ook nog eens een hoop geld. Maar er zijn dus nog meer heel gekke trucjes waarvan je nooit had verwacht dat ze echt zouden werken.Aambeienzalf tegen wallen

Heb je last van wallen onder je ogen? Probeer dan aambeienzalf. Het werkt als een tierelier. Laat de crème inwerken en je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Oogschaduw bij uitgroei
Heb je een belangrijke afspraak, maar is je kappersafspraak pas over 4 dagen? Zoek een oogschaduw in dezelfde kleur als je haar. Doe een beetje oogschaduw op een wattenstokje en kleur je uitgroei in. Zo hoef je je haar in ieder geval niet te verbergen. Easy!

Gebruik koud water of een föhn om je nagellak sneller te laten drogen
Als je je nagels in een bakje koud water doet schrikt je nagellak (net als bij een gekookt ei) en zullen je nagels sneller drogen. Je kunt ook een föhn gebruiken om je nagels sneller te laten drogen.


Babypoeder op je wimpers
Wil je vollere en langer wimpers? Koop vooral geen dure witte primer mascara’s maar ga gewoon voor babypoeder. Breng twee lagen mascara aan. Doe wat babypoeder op een wattenstaafje en doe een beetje op je wimpers. Breng weer twee lagen mascara aan en je hebt lange volle wimpers.Babypoeder als droogshampoo

Nog een babypoeder tip: gebruik babypoeder als alternatief voor droogshampoo. Doe wat babypoeder in je haar, masseer het in en borstel je haar goed door. Mocht je nog een witte waas zien dan kun je met een schone handdoek door je haar gaan.

Sperma op je gezicht
We schreven er al eerder over, maar sperma blijkt dus heel goed voor je huid te zijn. Dit komt doordat sperma proteasen bevat die dode huidcellen verwijderen. Daarnaast zit er ook zink, magnesium, calcium, potassium en fructose in sperma wat voedend is voor de huid.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron