Dit zijn tekenen dat je jouw relatie moet beëindigen

Lifestyle door Renée

Soms ben je écht gek op een man, terwijl je diep van binnen weet dat de relatie niet werkt en dat jullie niet oud en gelukkig worden samen. Of misschien denk je tegen beter weten in dat jullie wél voor elkaar gemaakt zijn. Hoe dan ook, de volgende tekenen duiden erop dat je eigenlijk uit deze relatie moet stappen.


1. Het vertrouwen is (deels) weg.

In veel gevallen vertrouw je elkaar als je net een relatie begint, maar na verloop van tijd kunnen er dingen gebeuren waardoor je de ander niet meer vertrouwt zoals voorheen. Elkaar vertrouwen is de basis van iedere relatie.

2. Hij komt niet in je toekomstplannen voor.
Als jij aan de toekomst denkt komt hij niet in je plannen voor. Een huis kopen? Dat doe je eigenlijk liever niet met hem. Trouwen? Daar moet je niet aan denken.


3. Je hebt verschillende normen en waarden.

Dingen die voor hem heel normaal zijn om te doen kunnen voor jou een dealbreaker zijn, en andersom.

4. Hij onderbreekt je keer op keer.
Een enkele keer elkaar onderbreken kan, maar het is niet netjes om iemands verhaal af te kappen tijdens een discussie of wat dan ook. Dat is onbeschoft.


5. Het plezier is weg.

Het is oké als jullie relatie niet even spannend is als tijdens de eerste maanden, maar als de plezier compleet weg is dan is het een slecht teken.

6. Je denkt vaak aan andere mannen.
Een beetje fantaseren is niet erg, maar als jij jezelf liever met een andere man ziet betekent dat vaak dat er iets niet goed gaat in de relatie.


7. Je groeit uit elkaar.

Vooral als je lang samen bent komt het weleens voor dat je uit elkaar groeit. Op zich is dat niet per se iets slechts, maar het is wel belangrijk om dit op tijd op te merken.

Bron, bron, bron en bron