Beauty / Lichaam
Lichaam

Kerstwinactie #15: het lichaam van Fajah Lourens

In december nog even vreten tot je scheel kijkt, met het vooruitzicht om in januari (na de feestdagen) jezelf het lijf van Fajah Lourens aan te meten! Vind je dit een fijne gedacht? Dan hebben we goed nieuws voor je: wij mogen namelijk het lichaam van Fajah Lourens weggeven!

Nou ja, niet letterlijk
We kunnen je natuurlijk niet letterlijk het lijf van Fajah geven, dat zouden hele vreemde praktijken worden. Maar Fajah Lourens runt de website MyKillerBodyMotivation.com waarbij jouw lichaam uiteindelijk te vergelijken is met dat van haar. Nou echt, wij tekenen ervoor hoor! Heb je die bíllen gezien?!

Dit geven we weg
Wij mogen de meest uitgebreide variant van Fajah’s plan weggeven, ter waarde van €67,50 per maand, voor drie maanden lang. Dat bestaat uit advies in training en voeding speciaal aangemeten voor jou.

Zo werkt My Killer Body Motivation
Om te bepalen met welke aspecten uit jouw dagelijkse leven er rekening gehouden moet worden, welk krachtniveau jij hebt en hoe jouw eetpatroon eruitziet doe je een uitgebreide intake, een krachtintake en houd je je voeding een tijdje bij. Wanneer al deze gegevens verwerkt zijn vindt er een persoonlijk consult plaats. Aan de hand van al die gegevens wordt er speciaal voor jou een persoonlijke training opgesteld en draaien ze jouw persoonlijke voedingsplan in elkaar. Omdat jij verandert en daarmee jouw behoeften veranderen tijdens dit plan (jij bent namelijk aan het bouwen aan je killer body) wordt het pakket elke vier weken aangepast op jouw ontwikkelingen. Zo houd je een mooie stijgende lijn.

Tijdens het hele project heb je twee keer per week online contact met jouw persoonlijke coach.

Je krijgt drie maanden lang volledige professionele, persoonlijke begeleiding om jouw killer body in korte tijd voor elkaar te boksen.

Fajah drilt ons (de dames van Een Media die ballen hebben) één keer per week een half uurtje en we kunnen je vertellen: dat merk je wel. Daarna ben je de hele week zo trost als een aap en voel je je Super Woman! Dat is heel leuk en heel motiverend.

In de notendop:
- Uitgebreide intake test
- Kracht intake
- Telefonisch consult bij start
- 2 x per week contact online
- Persoonlijke coach
- Maandelijks aangepast op basis van uw doelstelling
- Suppletie advies
- E-book
- Drie maanden lang
- Ter waarde van 67,50 per maand

Vind je ons te karig met de info, en wil je hier echt álles van weten, check dan nog even MyKillerBodyMotivation.com en volg Fajah op Instagram.

Wat moet je doen?
Vul het onderstaande winformulier in en tag al je (semi-) fit friends in de Facebookpost van dit bericht.