Grote, sterke mannen... We like!

Lichaam door Anniek
Zijn armen hoeven niet de grootte van boomstammen te hebben, maar een beetje spier is geen probleem. En hij hoeft geen Hulk te zijn, maar we hebben niks tegen een brede borst. Dit is waarom we van grote, sterke mannen houden! 
 
Het zit in ons DNA
Vroeger was het voor vrouwen belangrijk om een grote, sterke man te strikken, want je had zijn bescherming nodig. Daarom kunnen we er vandaag de dag niets aan doen dat we automatisch op zulke mannen vallen; het zit gewoon in ons systeem.
 

 
Ze kunnen je beschermen
Je zult je altijd veilig voelen als je naast een grote, sterke man loopt. Opstootje in de kroeg? Hij beschermt je van rondvliegende vuisten. Vervelende kerels op straat? Hij hoeft maar één stap in hun richting te zetten en ze gaan er vandoor. Hartstikke handig, zo'n eigen Hulk. 
 
Ze kunnen goed knuffelen
Je kan helemaal verdwijnen in zijn armen, die de hele wereld even lijken buiten te sluiten. En als hij je optilt voor een extra stevige knuffel voel jij je al helemaal veilig en geliefd.
 
Je voelt je heel vrouwelijk
Hoe kan het ook anders, als je naast een beer van een vent loopt? Zeker als jij je mooiste jurkje en hoogste hakken aanhebt, voel jij je op en top vrouw naast hem. 
 
Ze zijn sexy
Heb je weleens een grote, sterke man zonder shirt gezien? Of met shirt, want dat is ook om bij weg te kwijlen? Nee? Nou, bij deze. You're welcome.
 
Bron
 
Het is hypnotiserend om die spieren te zien flexen
Als hij dingen optilt kun jij alleen maar kwijlend naar zijn armen kijken, die bij elke beweging groter lijken te worden. Holy guacamole!
 
Hij is een goede klusjesman
Een sterke lover loont, want hij kan de zware klusjes in huis met gemak opknappen. Daarnaast is het ideaal bij verhuizingen, want hij kan zware dingen zonder problemen optillen. 
 
Hij is een seksgod
Seks wordt nóg beter met hem, want het is gegarandeerd een stomend, zwetend, kreunend, stevig potje seks. Hoe heerlijk is het bovendien als hij jou optilt en op bed gooit of je gevangen houdt in zijn armen? Wij krijgen het al warm als we eraan denken.
 
Hij is niet lui
Want voor die spieren moet je werken en dat doet hij in de sportschool. Liever lui dan moe? Jouw gespierde lover niet hoor, die staat twee uur per dag te zweten tussen alle andere fanatiekelingen. Go hard or go home (en stiekem vinden we dat verdomd sexy). 
 
 
Hij kan je dragen
Superhandig als jij te moe (ahum, lui) bent om te lopen of als je een verwonding hebt aan je been. Hij kan je met één arm dragen. Wat zeggen we? Met één vinger!
 
Hij is mannelijk
Want wat is er nou mannelijker dan een gezonde, sterke man? Inderdaad: niets!
 
Ben jij ook zo'n fan van grote, sterke mannen?