Dit behang zorgt voor meer seks

Intiem door Mariëlle

Als je meer seks wil is daar een hele simpele oplossing voor: verander de inrichting van je slaapkamer. Specifiek: behang je kamer met een bepaalde kleur.

Uit onderzoek (ja, hier is serieus onderzoek naar gedaan, je bent dus niet de enige die manieren zoekt om meer seks te hebben) is gebleken dat mensen (Britten in dit geval) met rood, paars of zwart behang meer seks hebben dan mensen met lichtere slaapkamers.

Onderzoekers ontdekten dat er een directe link te leggen is tussen hoeveel seks mensen hebben en de kleur van hun slaapkamer. Mensen met een rode slaapkamer hebben gemiddeld tien keer seks per maand, mensen met zwarte slaapkamers hebben gemiddeld negen keer seks per maand en mensen met een paarse slaapkamer hebben gemiddeld acht keer seks in de maand. 45% van de ondervraagden vindt rood de meest erotische kleur en 20% van de ondervraagden vindt paars (weird!) de meest erotische kleur. Even voor de goede orde: kleur je slaapkamer niet donkergroen, want dat zou als minst sexy kleur worden ervaren en wij snappen wel waarom: gewoon omdat het geen sexy kleur is.

De resultaten van het onderzoek werden overigens gebruikt om het perfecte erotische behang te ontwerpen wat ons in een ‘erotische mood’ zou moeten brengen. Een sexy omgeving zou ons een sexy gevoel geven. Het behang dat de meeste lust zou opwekken zie je in de afbeeldingen.

Dus als je meer seks wilt, moet je je slaapkamer van een vreselijke inrichting voorzien.


Bron, bron