De ideale partner is net zo fucked up als jij

Lifestyle door Vrouwen redactie

We zijn allemaal op zoek naar de ideale partner: de perfecte man, de prins op het witte paard. Een paar gebreken vinden we niet erg; hij hoeft écht niet de aller knapste van de wereld te zijn en het is ook echt niet heel erg als hij niet het strakste sixpack ooit heeft, maar toch hebben stellen we behoorlijk wat eisen aan onze ideale man. Hij moet zijn zaken op orde hebben, een leuke lover zijn en lekker proactief. STOP MET ZOEKEN!


We hebben hem niet gevonden en dat ga jij ook niet doen op deze manier. Waarom niet? Je moet helemaal niet op zoek gaan naar de perfecte man. Je hebt iemand nodig die net zo fucked up is als jij. Dat jij vijf keer keihard gekwetst bent heeft je gemaakt tot wie je bent. Je hebt pieken en dalen meegemaakt waardoor je persoonlijkheid gehobbeld is; niet vlak. En dat maakt jou interessant!


En dat geldt voor hem net zo goed. Ook hij heeft dingen meegemaakt die hem maken tot wie hij is tegenwoordig. Hoe tof is het dat hij toch nog goed functioneert in de samenleving, ondanks de dingen die hij heeft meegemaakt? Hoe fijn is het als hij voor je kan zorgen als dingen in elkaar storten, omdat hij het zelf al eens heeft meegemaakt?

Weg met de ideale man! Wij willen een vent met levenservaring, zowel goede als slechte.


Wat denk jij: doe mij toch maar die prince charming, of durf je het wel aan met iemand die het ook niet allemaal voor elkaar heeft? Praat mee op Facebook.com/VrouwenNL.

Bron.