Foodness: 6 vieze gerechten die aantonen hoe belangrijk fancy presentatie

Eten door Vrouwen redactie

Feit is dat mensen eten met hun ogen. Uiteraard is het ook énigszins belangrijk hoe iets smaakt, maar als een gerecht eruit ziet om op te eten, dan wíl je het ook opeten. Punt. Dat betekent dat je met een beetje creativiteit van de meest niet-fancy voedingsproducten een restaurantwaardig gerecht kunt maken. Kijk en leer.

Een gekruld frietje, een plakje brie en een kipnugget, gelegen op een bedje van ketchup en mayonaise. Let ook vooral op de kunstige druppelsgewijs gedrapeerde garnering van ketchup.


Gedeconstrueerde hotdog. U ziet: brood, kaas, worst, augurk. Met een swoosh van mosterd en ketchup, uiteraard.


Wederom een hotdog, maar nu met cole slaw. Let op de kunstige toevoeging van blokjes rauwe ui. Dat is finesse hoor.

Bekijk de overige 3 gerechten op Foodness.nl.