7 Tekenen dat je niet goed aan het seksen bent

Intiem door Renée

Kijk, als jij je drukker maakt of je mascara niet uitloopt in plaats van of je lekkere seks hebt, dan gaat er iets fout. Het lijkt namelijk onmogelijk om van seks te kunnen genieten als je je om de volgende 7 dingen druk maakt. Een orgasme kun je dan al helemaal vergeten...


1. Je imiteert een standje uit een film. Grote kans dat het er in de film gelikt uitziet maar dat het voor jou of voor hem helemaal niet comfortabel voelt. Beter sla je dat dan over om jezelf een plezier te doen.
2. Je denkt alleen maar na over hoe je eruitziet. Wil je liever niet doggy doen omdat je borsten en buik dan 'hangen'? Who cares! Geniet ervan.


3. Je probeert die ene keer te evenaren toen het zo lekker was. Maar de tweede en derde keer voelt het vaak toch net iets anders en minder opwindend dan de eerste keer. Blijf niet teveel hangen in hetgeen wat je kent, maar probeer dan wat nieuws uit.
4. Je houdt rekening met je haar. Seks en haar gaan niet samen als je denkt dat je daarna meteen naar je werk kunt. Bed hair krijg je sowieso.


5. Je laat je partner altijd het standje kiezen. Laat het niet alleen aan hem over, denk ook aan je eigen genot.
6. Je hebt pijn. Pijn gaat in de meeste gevallen niet over en duidt erop dat er iets fout gaat.


7. Je houdt je met andere dingen bezig dan seks. Je weet precies wat je de rest van de week 's avonds op tafel zet en hebt ingecalculeerd wanneer de wasmachine klaar is met draaien. Slecht teken.

Bron, bron, bron, bron, bron