Jess? onenightstands: De yogagod

Intiem door Jess
Vrouwen willen graag fit zijn voor de zomer. Dat strakke lichaam kweken vergt alleen enige training. Als je nu nog fanatiek op de crosstrainer tekeer gaat, is dat helaas een tevergeefs. Toch ging Jess dapper naar de sportschool en kwam een wel heel leuk iemand tegen… 
 
“Ik weet dat ik eigenlijk wel wat eerder met de gewichten bezig had moeten gaan als ik een mooi gestroomlijnd lichaam wilde hebben, maar ik had het gewoon te druk. En ik verkoos bankhangen boven de sportschool. Ontevreden met mijn lichaam ben ik niet, maar nu de zomer eraan komt en ik eigenlijk ook in bikini op het strand wil liggen, wil ik toch wel een strakker lichaam. Dus daar ging ik. Na de sportschool die ik al 3 maanden niet meer van binnen had gezien.” 

 
Lekkere docent 
“Ik besloot klein te beginnen. Het was al zo lang geleden dat ik in de sportschool was geweest, dat ik amper de naam van mijn sportschool kon herinneren. Yoga leek me dus wel een goed plan. Met een bloten billen gezicht, verwassen sportkleding en yogamatje onder mijn arm ging ik de groepsruimte in en bij binnenkomst voelde ik mijn hart meteen overslaan. Wie wás die god recht voor me?” 
 
“Wilfried bleek hij te heten. Wilfried was de vervanger van Tina van wie ik tig weken geleden yoga kreeg. Tina was volgens mijn yogagod op vakantie. Dikke prima! Ik maakte me een beetje zorgen om mijn make-uploze hoofd, maar de dame naast me had zulk vet haar dat ze er makkelijk een frietje in kon frituren, dus ik voelde me al beter. Zéker toen Wilfried voor me bukte en ik zijn strakke kontje zag viel ik in katzwijm. Deze man wilde ik beter leren kennen!” 

Een afspraakje 
“Hoewel ik normaal na de les als eerste vertrek, treuzelde ik dit keer. Ik kwam waarschijnlijk ontzettend onhandig over, maar toen alle dames de ruimte hadden verlaten, wierp mijn poging zijn vruchten af. Hij begon met me te praten. Wat ik over hem leerde? Hij woonde net in Amsterdam, was net afgestudeerd van de sportacademie en… was nog maar 24 jaar. Dat was een tegenvaller. Toch kon ik mijn ogen niet afhouden van dit lekkere hapje. Hoewel ik 4 jaar toch best een leeftijdsverschil vindt, stelde ik voor om een drankje met hem te gaan drinken. Hij had echter een beter idee. Hij wilde wel voor me koken.” 

 
“Een paar dagen was het zover en ik stond voor het adres dat hij me had gegeven. Ik rook buiten al een heerlijke geur en hoopte dat Wilfried dit had klaargemaakt. Toen hij de deur opendeed, begroette hij me charmant met een kus op mijn wang. Het eten dat ik buiten rook, was inderdaad dat wat op het menu stond. Maar ik was veel meer geïnteresseerd in het toetje.”

Dessert 
“Niet veel later belandden we op zijn bank en ik voelde de chemie tussen ons. Hoewel ik het normaal heerlijk vind als de man de eerste move maakt, besloot ik hem te zoenen. Gretig zoende hij me terug. Ik merkte dat ik zin in hem kreeg. Ook nu leek mijn god geen eerste move te willen maken dus ik liet mijn hand over zijn lichaam glijden. Toen ik andersom zijn handen niet over mijn lichaam voelde glijden, besloot ik zijn gulp te openen. Misschien dat hij de hint zou begrijpen. Maar ik kreeg een hele andere reactie. Wilfried schoot overeind. Wat bleek? Hij had alleen maar seks met vrouwen met wie hij een relatie had. En dat was tot dan toe 1. Als verbijsterd zat ik op de bank. Ik merkte dat Wilfried net als ik een beetje teleurgesteld was. Hij vroeg of ik binnenkort weer met hem wilde afspreken. Dat antwoord ben ik hem alleen nog wel verschuldigd…” 
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.