De coolste vliegvelden ter wereld

Reizen door Vrouwen redactie

Niemand vindt het leuk als zijn vlucht vertraagd is en als je uren vastzit op een vliegveld. Nu hebben wij best wel mazzel met Schiphol want opzich is daar nog redelijk wat te beleven als je van winkelen houdt, maar de onderstaande vliegvelden zijn wel echt ontzettend vet. Van glijbanen tot gokhallen, als je daar vertraging hebt is het helemaal niet zo erg meer..

Incheon International Airport
Dit vliegveld in Zuid-Korea heeft flink wat activiteiten. Tijdens het wachten kun je naar een van de twee bioscopen, een museum met zeven tuinen bezoeken, golfen op een 18-hole golfbaan en schaatsen. Dat allemaal op één vliegveld. Daarnaast kun je ook gratis douchen en is dit vliegveld het schoonste vliegveld ter wereld. Wanneer gaan we?




Kuala Lumpur International Airport
Verveel je je? Maak gewoon een boswandeling ín het vliegveld. Op het vliegveld van Kuala Lumpur vind je namelijk 86 verschillende boomsoorten.




Singapore Changi Airport
Bekijk de schitterende watervallen, een film in de bioscoop of vergrijp je aan een van de talloze Xboxen of Playstations die voor je klaarstaan op dit vliegveld. Nog meer actie nodig? Je kunt ook nog van de glijbaan gaan.




McCarran International Airport Las Vegas
Nog niet genoeg gehad van de wilde avonden in Las Vegas? Don’t worry! Terwijl je op je vlucht aan het wachten bent kun je je laatste centen vergokken bij een van de honderden gokkasten.




Munich Airport
Dit vliegveld in München is wel heel cool. Zo beschikt het over een grote biertuin waar je een flinke kelk bier kunt bestellen, maar ook als je niet zo’n drinker bent kun je je vermaken. Namelijk in het golfslagbad waar je kunt leren surfen of je skills alvast uitoefenen voordat je echt aan de vakantie begint.



Bron