5 Trucjes om je seksleven op de spicen

Intiem door Mariëlle

Ook al seksen jullie de sterren van de hemel, er is altijd ruimte voor verbetering.

1. Hoe raar het ook klinkt: houd je sokken aan in bed! De temperatuur van je omgeving beïnvloedt namelijk het seksuele genot. Het ziet er niet uit, maar het is ook niet helemaal de bedoeling dat je naar elkaars voeten staart als je tussen de lakens ligt te rollebollen. Er zijn betere dingen die je dan kunt doen.

2. Schermvrije minuten. Wat doe je als eerste als je na een lange, zware dag thuiskomt? Op de bank ploffen en de GTST aflevering van gisteren bekijken. Zet uit dat ding en spendeer 20 minuten samen zonder schermpjes. Het gaat even alleen om jullie. Op deze manier beland je veel sneller samen in bed voor een spannend, dampend potje. En dan bedoelden we geen potje schaken.

3. Lekker glijden. Glijmiddel is zo'n ding wat écht niet mag ontbreken in de slaapkamer.

4. Blijf nieuwe dingen proberen. Nieuwe dingen zijn altijd spannend. En als ze niet bevallen, dan weet je dat ook weer.

5. Train je bekkenbodem. Door dit te trainen kun je down there beter aanspannen. Dan wordt het geheel wat strakker. Vindt 'ie fijn.

6. Geniet van het moment. Denk niet aan wat je wilt eten of wat voor cadeau je nog voor je jarige vriendin moet kopen. Probeer heel bewust te ervaren wat je voelt. Dan wordt het allemaal nóg leuker.


Bron, bron, bron, bron