De perfecte seksstandjes voor luie vrouwen

Intiem door Renée

Seks is lekker én gezond, maar kom op: je hebt niet altijd zin om flink tekeer te gaan. Alhoewel, dat vind je misschien prima, zo lang jij er zelf maar niet veel voor hoeft te doen. Voor wie stiekem een beetje lui is tussen de lakens zijn de volgende standjes echt ideaal. Lekker, maar zonde veel moeite te doen. Enjoy.


1. Missionaris. Een gouwe ouwe. Intiem, maar perfect voor iedereen die zich iets meer dode zeester voelt.


2. Op schoot. Laat hem op het rand van het bed (stoel, bank...) zitten en kruip op zijn schoot. In deze positie zit je alsnog borst tegen borst en kun je knuffelend seksen. Ideaal.


3. Staand. No worries, jij hoeft niet te staan, maar hij wel. Ga op de rand van het bed liggen en breng je benen naar je lichaam toe. Hij kan je goed (en diep) penetreren en jij hoeft alleen maar te genieten. Voor allebei een fijn standje.


4. Schildpad. Het klinkt niet heel sexy, maar daar voel je niets van. ;-) Je ligt op je buik en hij neemt je van achteren zoals tijdens doggy style, maar dan liggend.


5. Lepeltje-lepeltje. De fijnste knuffelmanier in bed en ook nog eens prima voor wat luie seks... Lepeltje-lepeltje is perfect voor de ochtend.

Bron