5 redenen waarom je geen man moet daten die selfies maakt

Lifestyle door Renée

Als jij samen met je vriendinnen uiteten gaat maak je waarschijnlijk een selfie met hen. Of net voordat je uitgaat leg je nog even je looks vast van die avond om die ongegeneerd op Facebook te plaatsen. Kan je ex meteen zien wat hij mist. Maar wanneer mannen selfies maken is het een ander verhaal. Of in ieder geval, wanneer hij meer selfies maakt dan jij doet. Komen de volgende vijf dingen jou bekend voor? Dan is het misschien tijd om je koffers te pakken.


1. Hij kijkt liever naar zichzelf dan naar jou.
Oei, als hij meer oog voor zichzelf heeft en altijd even zichzelf moet bekijken als hij langs een spiegel(end raam) loopt is het foute boel. Het zou niet meer dan normaal zijn als hij zijn ogen niet van jou af kan houden, in plaats van andersom.

2. Hij heeft het in bijna ieder gesprek over social media.
Hij hecht nu eenmaal veel waarde aan zijn Instagram feed en Facebook. Wat hij nog leuker vindt is om over het onderwerp zelf te praten. Boring. Zijn leven draait zowat om het internet.


3. Hij gebruikt je als een accessoire.
Heeft hij een relatie met jou omdat hij je echt interessant en leuk vindt of wil hij je omdat je als een goede accessoire aan z'n arm bent? Hij moet wel héél erg met zichzelf bezig zijn als dit het geval is.

4. Hij neemt liever foto's dan dat hij geniet van het moment.
Jullie zijn samen op een mooi plekje in het buitenland en in plaats van het uitzicht of de omgeving te genieten is hij continu in de weer met zijn telefoon om de ene na de andere foto te maken. Natuurlijk maak jij ook een foto, maar kom op. Een beetje genieten mag wel!


5. Hij is oppervlakkig.
Het gaat hem vooral om looks. Innerlijk? Dat vindt hij een stuk minder belangrijk.

Enne, kijkt hij meer naar zijn telefoon dan naar jou? Dan is het helemaal tijd om weg te wezen.


Bron, bron, bron, bron en bron