Verkoop XL condooms stijgt explosief

Lifestyle door Mariëlle

Zijn de piemels van mannen gegroeid? Of is er een andere reden dat de verkoop van XL condooms de afgelopen 5 jaar met 85%(!!!) is gestegen? Dat bleek namelijk uit recentelijk onderzoek.


Het kan natuurlijk zo zijn dat alleen mannen met grote piemels sinds vijf jaar geleden meer seks hebben en daardoor meer condooms moeten kopen. Dat zegt onze fantasie die met deze informatie op hol slaat. Uit hetzelfde onderzoek is namelijk gebleken dat de penislengte niet is toegenomen in dezelfde periode. Of zou de toename van de verkoop van XL condooms meer in verband staan met het ego van de mannen dan met de grootte van het geslachtsdeel? Denken mannen dat hun penis even groot is als hun ego?


Al met al werden er 11.340 XL condooms-kopende mannen ondervraagd waarvan de meerderheid aangaf een penislengte te hebben tussen de 12 en 17 centimeter met een gemiddelde omtrek tussen de 50 en 54 millimeter. Met deze maten kun je ook standaard condooms gebruiken, want een XL condoom is pas nodig met een omtrek van 56 millimeter of meer. Maar misschien is dat niet "stoer" genoeg en willen ze gewoon de kassamedewerk(st)er imponeren. De kopers waren eerlijk en biechtten in het onderzoek op dat ze XL condooms kochten, omdat ze zich zelfverzekerder voelen als het XL condoom goed past.


Het lijkt allemaal onschuldig, maar de stoertjes moeten wel een beetje oppassen, want een niet goed passende condoom brengt risico's met zich mee, want de kans op afglijden is een stuk groter. En in the end scheelt een XL condoom maar een maar ml met een standaard condoom.

Bron, bron, bron, bron, bron